Redactia.ro
Home » Știri » Cine a câștigat Chefi la Cuțite. S-a decis după lungi dezbateri de către jurați

Cine a câștigat Chefi la Cuțite. S-a decis după lungi dezbateri de către jurați

Chefi la cuțite. Sursă foto: Facebook

Show-ul Chefi la Cuțite de la Antena 1 a încheiat filmările, iar câștigătorul a fost decis după dezbateri intense între jurați. Acest sezon al emisiunii a fost marcat de controverse, odată cu plecarea celor trei celebrități, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, și aducerea altor patru chefi, ceea ce a stârnit o mare dezbatere publică.

Cine a câștigat Chefi la Cuțite

Pentru prima dată în istoria emisiunii Chefi la Cuțite, patru chefi au concurat pentru a forma echipele. Cu toate acestea, doar trei dintre ei au reușit să-și completeze echipele. Într-o întorsătură surprinzătoare, câștigătorul a fost unul dintre cei care au primit cuțitul de aur de la un alt chef, care nu a reușit să își formeze echipa.

Conform informațiilor de la Viperele Vesele, câștigătorul Chefi la Cuțite, în urma unei finale tensionate, este Mihai Dragomir. Cu toate acestea, în ciuda faptului că a primit cuțitul de aur din partea lui Chef Ștefan Popescu, Mihai Dragomir a ajuns să concureze în echipa lui Chef Orlando Zaharia. Ulterior, din diverse motive, s-a alăturat echipei coordonate de Chef Richard Abou Zaki, de unde pare-se că a învățat suficient de mult pentru a deveni câștigătorul Chefi la Cuțite. Chef Richard Abou Zaki este unul dintre cei mai apreciați bucătari din Europa, fiind extrem de renumit în Italia, patria gastronomiei de înaltă calitate.

Câștigătorul Chefi la Cuțite 2024

Mihai Dragomir, în vârstă de 24 de ani, a impresionat în etapele premergătoare ale emisiunii Chefi la Cuțite. El a reușit să obțină al patrulea cuțit de aur, acordat de Chef Ștefan Popescu, care l-a recunoscut încă din timpul școlii de bucătari.

Originar din Constanța, Mihai Dragomir și-a început cariera gătind pizza într-un bistro local, dar și-a dorit mai mult și a urmat cursuri de specialitate. Alegând să se mute la București, a lucrat într-unul dintre cele mai prestigioase restaurante de fine dining din oraș și a colaborat cu chef-ul Alex Crăciun. A participat și la competiții internaționale, inclusiv la Olimpiada Gastronomică de la Stuttgart. De asemenea, Mihai Dragomir nu este la prima sa experiență la Chefi la Cuțite, concurând cu șase ani în urmă, într-o ediție jurizată de Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: