Redactia.ro
Home » Știri » Cine a câștigat premiul de originalitate la Românii au talent. Concurenții se luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro

Cine a câștigat premiul de originalitate la Românii au talent. Concurenții se luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro

Milioane de români urmăresc marea finală Românii au talent. 11 concurenți se luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro. Cine a câștigat premiul de originalitate la Românii au talent.

Marea finală Românii au talent. Marele premiu-120.000 de euro

Câștigătorul Românii au talent 2022 este ales prin vot, de către telespectatorii emisiunii. Concurentul favorit va pleca acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro. 11 concurenți au reușit să ajungă în marea finală de la „Românii au talent”, sezonul 12.

Cine a câștigat premiul de originalitate la Românii au talent

Finala Românii au talent 2022 a adus deja primul câștigător. Este vorba despre cel care pleacă acasă cu premiul pentru originalitate, recompensat cu un cec de 10.000 de euro.

Publicul a fost cel care a decis la cine merge trofeul pentru premiul de originalitate. Darius Mabda este cel care a luat cecul de 10.000 de euro. Băiatul are doar 14 ani și pasiunea lui cea mai mare este dansul. Acesta a concurat pentru același premiu cu DJ Hugo Arthur, Alex Dowis și Eva Nicolescu.

Darius Mabda este din Oradea și se antrenează zi de zi, chiar și patru ore pentru visul lui. „Când dansez, intru în transă”, a spus concurentuk înainte de a intra pe scenă în ediția de pe 11 martie.

Mai mult, Alex Dowis și Darius Mabda se numără printre finaliștii de la „Românii au talent” 2022 și au o șansă la marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Cine sunt finaliștii Românii au talent 2022

11 concurenți au reușit să ajungă în marea finală Românii au talent, sezonul 12. Cele 11 nume care vor fi votate 100% de public sunt: Alex Dowis (artist lumini), Ana Maria Mircea (interpretă muzică populară), Aurel Niamțu (solist), Bianca Ciocîrlan (dans pe snowboard), Darius Mabda (dansator), Emanuel Ion (pianist), Gabriela Dincă (gimnastă), Martina Meola (pianistă), Raisa Radu (solistă),  X-Treme Brothers (acrobați) și Zametheea (orator poezie).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: