Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost marea dragoste a lui Stephan Pelger? L-a pierdut într-un grav accident de mașină

Cine a fost marea dragoste a lui Stephan Pelger? L-a pierdut într-un grav accident de mașină

Cine a fost marea dragoste a lui Stephan Pelger? L-a pierdut într-un grav accident de mașină. Iată detaliile tragediei!

Stephan Pelger, lupta cu depresia

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai renumiți designeri români și apreciat de majoritatea vedetelor din țara noastră. Stephan Pelger a luat decizia de a-și pune capăt vieții la doar 44 de ani. Cu toate că era un creator de modă apreciat de numeroase vedete autohtone, viața lui Stephan a fost umbrită de o perioadă dificilă din cauza depresiei, care i-a făcut să dispară orice urmă de speranță.

De-a lungul timpului, Stephan Pelger a ales să vorbească deschis despre provocările cu care se confrunta, inclusiv despre problemele sale de sănătate. Cu aproximativ un an în urmă, acest talentat designer a mărturisit că depresia a lăsat o amprentă semnificativă asupra vieții sale personale și profesionale. dincolo de faima și succesul său profesional, viața sa personală a fost marcată de o poveste de iubire tragică pe care a și devăluit-o!

Cine a fost marea dragoste a lui Stephan Pelger

Într-un interviu acordat în 2022, Stephan Pelger a dezvăluit că marea sa iubire a fost răpusă într-un accident grav de mașină. Această pierdere tragică a avut loc în urmă cu mulți ani, când designerul era încă în adolescență. El a mărturisit că, la doar 18 ani, a trăit o poveste de dragoste intensă și emoționantă cu un băiat care l-a părăsit mult prea devreme.

Acesta povestea cu entuziasm despre această iubire adolescentină, descriind-o ca fiind plină de fluturi în stomac și emoții puternice. Cu toate acestea, bucuria lor a fost curmată brusc atunci când partenerul său a pierit într-un tragic accident de mașină. Această pierdere neașteptată a lăsat o amprentă adâncă asupra inimii și sufletului lui Stephan Pelger.

De-a lungul vieții, designerul a continuat să simtă impactul dureros al acestei pierderi. Aventurile și relațiile pasagere nu au putut umple golul lăsat de iubirea pierdută.

Da, am trăit-o la 18 ani. Prima și singura poveste de dragoste a fost una de adolescent. A fost cu fluturi în stomac…Băiatul respectiv a murit la scurt timp după, într-un accident de mașină.”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Stephan.

Episodul respectiv l-a marcat pentru tot restul vieții, el spunând mai apoi că „eu de atunci nu am mai avut niciodată o relație. Dacă pot să le denumesc așa, am avut „relații” pasagere, de o săptămână, aventuri. Dar în adevăratul sens al cuvântului, nu am mai avut.”, a declarat Stephan Pelger, recent, în cadrul unui podcast, relatează spynews.ro.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: