Redactia.ro
Home » Știri » Cine a fost prima iubită a lui Klaus Iohannis? Președintele a recunoscut într-un interviu televizat

Cine a fost prima iubită a lui Klaus Iohannis? Președintele a recunoscut într-un interviu televizat

Klaus Iohanis

Președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă, Carmen Iohannis sunt împreună de foarte mulți ani și au o căsnicie solidă. Dragostea pe care și-o poartă este vizibilă la evenimentele unde aceștia se afișează împreună. Însă, puțini știu cine a fost prima iubire a șefului statului, înainte de căsătorie. 

Prima iubire a lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis formează un cuplu solid cu soția sa, Carmen Iohannis. Cei doi se iubesc de foarte mulți ani. Într-un interviu televizat, președintele a dezvăluit cine a fost prima lui dragoste, înainte de a se căsători. Șeful statului a dezvăluit la Etno TV că prima sa iubire a fost tot Carmen Iohannis.

„Adevarata mea dragoste a venit mult mai târziu și până în ziua de azi am rămas cu ea. E soția mea, Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie. A fost dragoste la prima vedere”, a povestit Iohannis.

În același interviu, Klaus Iohannis a precizat că înainte de a deveni soț și soție, ambii au fost prieteni mai mulți ani.

„Apoi am fost prieteni mai mulți ani și ne-am căsătorit destul de târziu, abia în ’88. Părinții și socrii au fost de acord. Soacrămea e în Sibiu, socrul meu a decedat în 2010. A fost un om destoinic și m-am înțeles extraordinar cu el”, a continuat el.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, mariaj de peste 30 de ani

Carmen Iohannis este căsătorită de peste 30 de ani cu Klaus Iohannis. Cei doi s-au cunoscut într-o excursie, din liceu, iar de atunci au fost nedespărțiți. Relaţia lor de prietenie a durat 7 ani, ulterior au decis şi să formeze un cuplu. În timp ce era deja profesor şi fusese repartizat la o şcoală aflată la 60 de kilometri de Sibiu, pentru că  iubita lui a rămas în oraş,  Klaus Iohannis făcea naveta pe bicicletă doar ca să-şi vadă prietena.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis nu au copii

Dumnezeu nu ne-a dat. Nu a fost să fie. Asta e. Nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Ne-am împăcat cu ideea, dar nu mi-a fost uşor. Infiatul nu a fost o variantă pe care am considerat că trebuie să o luăm în considerare. De 14 ani sunt primar şi poate dacă aş fi avut copii, nu aş fi făcut acest pas”, a spunea în trecut Klaus Iohannis, pe vremea când acesta era primar al orașului Sibiu.

La 22 de ani, Carmen Iohannis avea să îl cunoască pe cel care acum îi este soț. Înainte să devină prima doamnă a României, Carmen a lucrat ca profesoară la Agnita și Sibiu, alături de soțul ei. Înainte de a deveni președintele României, Klaus Iohannis a fost profesor de fizică și inspector școlar.Ulterior, în anul 2000 a devenit primarul Sibiului, funcție pe care a avut-o vreme de 3 mandate, în total, până în anul 2012. De fiecare dată, a candidat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România.

Loading...