Redactia.ro
Home » Știri » Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Femeia a cunoscut succesul în America, după divorț

Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Femeia a cunoscut succesul în America, după divorț

GALERIE FOTO (5)

Adrian Năstase este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România. A candidat la alegerile din 2004 pentru a deveni președintele țării. Deși activitatea profesională a politicianului este cunoscută, Adrian Năstase și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor.

 

Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase

Daniela Năstase nu este prima soție a politicianului Adrian Năstase, iar acesta a mai fost căsătorit o dată. Deși politicianul a spus în repetate rânduri că Dana este marea lui dragoste, puțini sunt cei care știu că politicianul a mai fost căsătorit.

Adrian Năstase a fost căsătorit, cu zeci de ani în urmă, cu fiica unui cunoscut demnitar. Însă, cei doi s-au căsătorit de tineri, iar discuțiile au apărut la fel de rapid. La fel și divorțul dintre cei doi. Niciunul dintre ei nu a făcut declarații despre povestea de dragoste sau despre divorț, la acea vreme.

Prima soție a lui Adrian Năstase a fost Ilinca Preoteasa, acum Bartolomeu. Ilinca este fata fostului ministru de Externe al României, Grigore Preoteasa. Fostul ministru de externe a murit într-un accident tragic de avion care s-a petrecut pe 4 noiembrie 1957, la Vnukoco, lângă Moscova.

Ilinca și Adrian s-au cunoscut în timp ce erau studenți la facultate, ambii absolvind cursurile Universității din București.  “Ilinca, pe care toţi băieţii o protejau, s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, deştept şi cu mare priză la reprezentantele sexului frumos”, povestea Mădălin Voicu, un apropiat al Ilincăi, în urmă cu ceva vreme.

Adrian și Ilinca s-au căsătorit în anul 1973. Mariajul dintre cei doi nu a rezistat mai mult de un an, iar cei doi s-au despărțit rapid, dar au decis să rămână prieteni. Ilinca a cunoscut succesul în America, după divorț, alături de noul soț, Bogdan Bartolomeu. Cei doi au emigrat în SUA, în anii 80.

Prima soție  alui Adrian Năstasee locuiește acum în Beacon, New York, unde deține și un magazin de mobilă și un studio de design interior.

,,Însă dragostea la prima vedere a durat doar un an de zile, timp in care cei doi au fost casatoriti cu acte in regula. Mi-amintesc că, atunci când l-am cunoscut pe Adrian, când Ilinca ni l-a prezentat, toți l-am privit cu o oarecare suspiciune pentru că ne lua fata. Noi trebuia să știm clar că Ilinca noastră era pe mâini bune, că barbatul de care se îndrăgostise o merita. Adrian s-a dovedit, însă un tip de calitate, ei doi căsătorindu-se apoi. Ilinca s-ar fi căsătorit cu el oricum, indiferent de opinia noastră, dar a făcut pasul acesta bucuroasă că și noi, prietenii din gașcă, îl plăceam pe Adrian, care și-a câștigat astfel încrederea și prietenia noastrăprietenii din gașcă, îl plăceam pe Adrian, care și-a cîștigat astfel încrederea și prietenia noastră”, a mai spus Mădălin Voicu.

 

Adrian Năstase și Dana, 35 de ani de căsătorie

Adrian Năstase și soția lui, Dana, au sărbătorit 35 de ani de căsătorie. Fostul premier a recunoscut că acești ani nu au fost tocmai ușori pentru el, având în vedere faptul că au trecut prin momente extrem de dificile.

Fostul premier și soția sa au ales să sărbătorească  cei 35 de ani de căsătorie pe Valea Cernei.

“Dana şi cu mine sărbătorim 35 de ani de când ne-am căsătorit. Au trecut atât de repede anii…Cu multe bucurii, copii, nepoţi. Cu unele supărări, cu încercări de tot felul. Am sărbatorit  călătorind zilele acestea pe Valea Cernei, am traversat Podul lui Dumnezeu, la Ponoarele, şi ne-am bucurat să fim în familie şi să întâlnim câţiva prieteni”, a scris fostul premier pe blog în luna iulie a acestui an.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: