Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost primul bărbat din viața Andrei? Artista a suferit mult când s-au despărțit

Cine a fost primul bărbat din viața Andrei? Artista a suferit mult când s-au despărțit

Nu multă lume știe că Andra, cântăreața care este o prezența constantă în topurile muzicale de specialitate, a iubit pe altcineva înaintea actualului soț, binecunoscutul prezentator tv, Cătălin Măruță. Primul iubit a făcut parte dintr-o trupă de băieți.

Dragoș Culpoiu este cel cu care artista a împărțit doi ani și jumătate din viață, chiar înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță, conform Substantial.ro: „Eu nu m-am certat cu Andra. Pur și simplu ne-am despărțit. Am fost împreună doi ani și jumătate. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Cerbul de Aur și am hotărât atunci, de comun acord, să păstrăm distanța și să nu mai ținem legătura, nici măcar telefonic. Asta pentru a nu-mi face nici mie și nici ei rău, mai ales că ea avea să se prezinte la festival. În ziua în care Andra urma să între pe scenă, cu puțin timp înainte, i-am dat un mesaj în care i-am urat succes. Asta a fost tot”, a declarat fostul iubit care a făcut parte din trupa Groove.

Despărțirea a avut loc în 2005, chiar înainte de prezența artistei la „Cerbul de Aur”, unde a câștigat locul doi la secțiunea „Interpretare”.

Cătălin Măruță era cuplat când a cunoscut-o pe Andra

Andra și Cătălin Măruță sunt deja de 13 ani împreună și au doi copii, pe David și Eva. Însă, la începutul relației celor doi, Cătălin Măruță era un pic… cuplat. Însă acest lucru nu a fost un impediment pentru ceea ce urma în viața celor doi.

Andra a fost vrăjită de banii lui Măruță

Chiar dacă gurile rele spun că Andra și Cătălin s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului „Băieții și fetele”, lucrurile nu stau tocmai așa: „Lumea crede că ne-am cuplat aici, după videoclipul pentru această piesă, dar nu e adevărat! Nu ne-am cuplat aici, ca să știți. Ce bine a jucat în clipul ăla!

Eu n-aveam nicio treabă cu dânsul, dar ne respectăm. S-a tuns atunci, și-a tăiat coada. L-am privit cu alți ochi într-adevăr. Dar era luat omul. Deci nu s-a întâmplat nimic acolo. Doar așa…niște priviri, pot să zic. După care am fost invitată la el în emisiune, chiar de ziua mea când mi-a cumpărat șampanie și tort. Și am zis…uite, mă, ce bugetar e omul! Ăsta are buget, mă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: