Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost primul iubit al Addei? Declarațiile surprinzătoare făcute de artistă: ”Mi-a tăiat aripile”

Cine a fost primul iubit al Addei? Declarațiile surprinzătoare făcute de artistă: ”Mi-a tăiat aripile”

GALERIE FOTO (4) Dieta strictă a cântăreței Adda. Alimentele pe care le-a eliminat definitiv din meniul său.

Cine a fost primul iubit al Addei? În prezent este o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Adda a vorbit pentru prima dată despre primul său, dar și despre povestea melodiei ”Îți arăt că pot”. Artista a dezvăluit detalii neștiute despre oamenii care au făcut-o să sufere.

Cine a fost primul iubit al Addei? Declarațiile surprinzătoare făcute de artistă: ”Mi-a tăiat aripile”

Cine a fost primul iubit al Addei? Soția lui Cătălin Rizea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, Adda a trecut prin momente dramatice. Înainte de a-l cunoaște pe Cătălin, artista a fost o relație cu un tânăr din Târgu Mureș, care a făcut-o să sufere când se aștepta mai puțin. Blondina a spus că piesa cu care a debutat, ”Îți arăt că pot”, este, de fapt, scrisă pentru primul său iubit.

Acesta a făcut-o să sufere foarte mult, iar din această cauză i-a transmis un mesaj prin versuri. Adda a recunoscut că acesta a fost unul dintre oamenii care i-au spus că nu va reuși în industria muzicală. ”Piesa oricum are o poveste… Vorbesc despre mulți oameni care mi-au tăiat aripile, în special despre o persoană în piesa respectivă. Este vorba despre primul meu iubit din Târgu Mureș. El a fost unul dintre oamenii care mi-au spus că nu o să reușesc niciodată. A fost un iubit nasol. Atunci când ești adolescent și simți iubirea pentru prima oară și te îndrăgostești de persoana nepotrivită… și el m-a iubit, dar m-a iubit într-un stil mai nasol.”, a declarat Adda.

Adda a declarat că fostul iubit a distrus-o din mai multe puncte de vedere. Cu toate astea, blondina nu s-a dat bătută și a luptat pentru visul ei, învățând din această relație o lecție importantă de viață. Aceasta a declarat că a luat ce este mai bun din relația respectivă. Artista trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul Cătălin Rizea, iar Alexandru este rodul iubirii dintre ei doi. ”Am învățat foarte multe din relația respectivă. M-a și distrus din multe puncte de vedere, doar că am acceptat, a făcut parte din viața mea și am luat ce e bun de acolo”, a mai spus artista.

Adda a slăbit foarte mult

Adda a trecut printr-o schimbare radicală în ultima perioadă, aceasta slăbind 9 kilograme în 6 luni și a făcut proba cântarului. Cântăreața a ajuns la 55,3 kilograme și arată spectaculos. Fanii au fost surprinși de cât de bine arată. ”-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și potrivit pentru corpul meu”, a scris Adda pe contul său de Instagram. Sătulă de zvonurile și speculațiile potrivit cărora ar fi slăbit cu ajutorul unei diete, în urmă cu ceva timp, și-a lămurit fanii din mediul online.

Adda le-a spus internauților că nu a apelat la nicio cură de slăbire, ci doar a renunțat la anumite alimente care îi făceau rău. Vedetele nu consumă deloc alimente cu histamină, gluten și zahăr.”NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA – am intoleranță! Fără – GLUTEN- am intoleranță. Am renunțat și la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina crește și am erupții pe tot corpul… tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres”, a declarat artista la InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: