Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost primul iubit al Cleopatrei Stratan, înainte de a fi cu Edward Sanda? Cum a cucerit-o soțul ei

Cine a fost primul iubit al Cleopatrei Stratan, înainte de a fi cu Edward Sanda? Cum a cucerit-o soțul ei

Cine a fost primul iubit al Cleopatrei Stratan, înainte de a fi cu Edward Sanda? Cum a cucerit-o soțul ei

Tu știai cine a fost primul iubit al Cleopatrei Stratan, înainte de a fi cu Edward Sanda? Iată detaliile! Află și cum a cucerit-o soțul ei!

Cine a fost primul iubit al Cleopatrei Stratan, înainte de a fi cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan, în vârstă de 21 de ani, a crescut sub privirile atente ale telespectatorilor, devenind o prezență constantă pe scena muzicală de la doar trei ani. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc detaliile despre viața amoroasă a artistei, iar înainte de a-l întâlni pe Edward Sanda. Se pare că inima ei nu a cunoscut iubirea înainte de acesta.

Edward Sanda a devenit primul iubit al Cleopatrei, iar povestea lor de dragoste a început într-un mod destul de neașteptat. Cleopatra recunoaște deschis că s-a îndrăgostit la prima vedere de Edward, iar acest sentiment a fost reciproc, deși a durat ceva timp pentru ca Edward să își dea seama de aceasta.

„Pentru mine a fost dragoste la prima vedere, lui i-a luat ceva mai mult timp. Eu nu știam cine este când s-a lansat prima dată. Era un artist nou. Vocea lui semănă cu a lui Randi și Ioana Ignat seamănă cu cea a lui Jo și eu credeam că ei cântă și Edward și Ioana sunt cei care joacă, apoi am văzut numele lor.

Piesa a bubuit și la radio și la tv. Eu m-am dus la studio la Randi că voiam să îmi facă piesa, dar nu știam că e la același studio și deja aflasem că el e acolo. Ne-am întâlnit în a șaptea zi și eram așa, mamă, ce tare… Am făcut cunoștință, eram o pitică. M-am îndrăgostit pe loc. A fost dragoste la prima vedere. Aveam 15 ani, eram mică, eram cu tata… Eu credeam că Ioana Ignat și Edward sunt împreună. El, frumos, ea, frumoasă…”, a spus Cleopatra Stratan în podcastul Alexandrei Ungureanu.

Cleopatra a dezvăluit că prima întâlnire cu acesta a avut loc în studio, în 2018, unde se afla pentru a înregistra o nouă piesă împreună cu tatăl ei. Edward, care era parte din aceeași echipă, și-a făcut apariția în studioul Famous Production, iar întâlnirea lor a fost de neuitat. S-au scanat din priviri și au decis să petreacă toată seara împreună, împărtășind povești și începând astfel o poveste de dragoste care avea să dureze.

Cum a cucerit-o soțul ei

În ianuarie 2019, Cleopatra Stratan mărturisea că nu a avut niciun iubit înainte de Edward Sanda, făcându-l pe acesta primul și singurul bărbat al vieții sale. Această declarație dovedește profunzimea sentimentelor pe care le nutrește față de partenerul ei de viață.

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă. Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, mărturisea Cleopatra Stratan.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: