Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul făcut de Cleopatra Stratan la 2 ani de la căsătoria cu Edward Sanda. Nimeni nu credea că relația lor va rezista

Anunțul făcut de Cleopatra Stratan la 2 ani de la căsătoria cu Edward Sanda. Nimeni nu credea că relația lor va rezista

GALERIE FOTO (2)

O zi specială în viața artistei Cleopatra Stratan și a soțului său, Edward Sanda, a sosit cu bucurie și emoții. Cei doi își sărbătoresc doi ani de căsnicie, un moment plin de semnificație și împlinire pentru cuplul îndrăgostit. Într-o declarație publică de dragoste și recunoștință, Cleopatra Stratan a transmis un mesaj profund și a dezvăluit o fotografie inedită de la momentul-cheie al vieții lor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut cunoscută lumii întregi povestea lor de dragoste, o poveste care a evoluat într-o călătorie unică, plină de momente speciale și legături puternice. În ziua de 14 august 2021, cei doi îndrăgostiți au spus „DA” în fața celor dragi, angajându-se să împărtășească fiecare bucurie și încercare a vieții într-un parteneriat etern.

Cleopatra Stratan, mesaj emoționant la doi ani de la nuntă

De-a lungul acestor doi ani de căsnicie, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au construit împreună momente neprețuite. Cu pasiunea pentru muzică, cei doi au reușit să combine carierele lor artistice cu viața de cuplu, încurajându-se reciproc în fiecare pas al drumului.

Cu ocazia aniversării a doi ani de căsnicie, Cleopatra Stratan și-a surprins fanii și urmăritorii cu un mesaj plin de emoție și iubire, postat pe contul său personal de Instagram. În acest mesaj, artista a dezvăluit o parte din sufletul său și a exprimat recunoștința față de Edward.

”Acum 2 ani, 14 august 2021 îmbrăcam rochia de mireasă și urma să îi spun ”DA!” celui mai important om din viața mea pe care îl iubesc infinit! Tu ești minunea mea și abia aștept să ne sărbătorim și nunta de diamant!’‘, a scris Cleopatra Stratan pe contul ei personal de Instagram.

Pentru a ilustra aceste două ani de dragoste și împliniri, Cleopatra Stratan a ales să împărtășească cu fanii o fotografie de la nunta lor. În această imagine, cei doi îndrăgostiți strălucesc de fericire, înconjurați de cei dragi, și marchează astfel momentul-cheie al vieții lor. Această fotografie spune mai mult decât mii de cuvinte, redând emoțiile intense și bucuria acestui moment unic.

”Te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi! Scumpa mea soție!”, i-a răspuns Edward Sanda soției lui pe Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil

Chiar dacă au trecut doi ani de la marele eveniment, cei doi artiști au luat decizia de a nu se grăbi în ceea ce privește „meseria” de părinte. Chiar dacă își doresc un copil din tot sufletul, ambii sunt în punctul în care fac tot posibilul pentru a-și clădi o carieră impecabilă.

„Își doresc un copil, poate doi, dar cred că vor să mai aștepte puțin. Momentan, ei sunt copii. Și mai vor să se mute la casa lor, să aibă propriul cuibușor al lor. Acest vis este posibil să se împlinească poate chiar anul acesta dacă au timp să se ocupe de toate pregătirile”, a declarat în trecut un apropiat al cuplului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: