Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino. Multimilionarul a murit în spital după un accident casnic

Cine a fost Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino. Multimilionarul a murit în spital după un accident casnic

Cine a fost Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino. Multimilionarul a murit în spital după un accident casnic

Oana Cuzino a fost în doliu, după ce fostul ei soț a murit în urma unui accident casnic în luna aprilie a acestui an. Multimilionarul avea 70 de ani și s-a stins din viață în data de 27 aprilie. Yoav Shtern fusese internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București, de unde a fost transferat în Israel.

Oana Cuzino, în doliu după moartea fostului soț

Oamenii legii au crezut inițial că multimilionarul ar fi fost lovit în cap și în spate, în dreptul plămânilor, cu o bâtă de baseball. Ulterior, aceștia au ajuns la concluzia că omul de afaceri ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară, în timp ce mergea cu spatele în curtea casei sale. Timp de 10 zile medicii s-au luptat să îl țină în viață, după care a fost dus în Israel, unde nici acolo medicii nu au reușit să-l salveze.

„La data de 18 aprilie, în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii din Snagov efectuează verifică, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun.”, au declarat autoritățile.

Cine a fost fostul soț al Oanei Cuzino

Yoav Stern a devenit cunoscut în anul 2002, după ce s-a căsătorit cu prezentatoarea Oana Cuzino. Căsnicia lor a durat 12 ani, au împreună o fetiță și au rămas în relații bune după divorțul din 2014. Motivele despărţirii nu sunt clare şi s-a speculat la vremea respectivă că afacerile pe care le au împreună i-ar fi determinat să facă acest pas. Yoav Stern ar fi avut ceva probleme cu legea şi astfel a considerat înţelept să se separe de Oana Cuzino, atât pentru a-i proteja imaginea, cât și averea pe care o aveau împreună.

În 2002, fostul soţ al Oanei Cuzino a fost acuzat că şi-a înşelat partenerii de afaceri. E vorba de o firmă din Marea Britanie, Interlink Overseas Corporation Limited. Ar fi fost chiar reţinut pentru câteva ore şi eliberat la intervenţia unui om de afaceri important. A fost momentul în care s-a spus că Stern ar fi un agent al serviciului de informaţii israelian, Mossad. Câțiva ani mai târziu, Oana Cuzino ar fi fost asociată cu o grupare anchetată de DIICOT pentru o evaziune fiscală de 30 de milioane de euro. Implicarea lui Yoav Stern nu este evidentă, dar s-a bănuit că divorţul ar fi fost o tactică de a pune averea la adăpost în cazul acutizării problemelor cu justiţia.

De ce a divorțat Oana Cuzino de multimilionarul Yoav Stern

Yoav Stern și Oana Cuzino au avut un mariaj de lungă durată, care s-a terminat cu un divorț neînțeles, asta pentru că cei doi au mai fost văzuți împreună ulterior. Despărțirea nu a fost nicidecum una ușoară, fiind urmată de multe „meciuri” în instanță. Cea care a intentat acţiunea de divorţ a fost prezentatoarea TV, iar la câteva săptâmâni soţul ei a depus o cerere pentru partaj.Soții erau parteneri și de business, iar faptul că Stern ar fi fost implicat în diverse acțiuni „dubioase” ar fi determinat-o pe vedeta de la Pro TV să ia această decizie, potrivit click.ro

 

 
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: