Redactia.ro
Home » Monden » Cine a pus ochii pe o frumoasă vedetă din țara noastră? Ștefania, iubita lui Speak, i-a atras atenția moștenitorului imperiului… 

Cine a pus ochii pe o frumoasă vedetă din țara noastră? Ștefania, iubita lui Speak, i-a atras atenția moștenitorului imperiului… 

GALERIE FOTO (2) Ce au pățit Speak și Ștefania în vacanța din New York! Fanii au fost șocați: ”Asia Express continuă”

Cine a pus ochii pe o frumoasă vedetă din țara noastră? Ștefania, iubita lui Speak, i-a atras toată atenția unui râvnit milionar din țara noastră. Speak și iubita lui, zisă „Libelula”, sunt unii dintre cei mai îndrăgiți cântăreți care formează un cuplu din țara noastră. Aceștia au peste 1 milion de urmăritori fiecare. Ștefania este foarte plăcută pe social media iată că i-a atras atenția unuia dintre cei mai râvniți și bogați burlaci, Vincent Castellano.

Ștefania, iubita lui Speak, i-a atras atenția moștenitorului imperiului Bamboo

Alesul Ștefaniei este Speak, iar cei doi au o poveste frumoasă de iubire. Desigur ca în orice cuplu, nu au fost toate roz în relația lor. La un moment dat cântăreața și-a ținut viața personală de cuplu, privată, conform presei. 

„Asta n-ar fi o problemă, dar nici nu prea purta inelul de logodnă. O fi greșit el? O fi greșit ea? Doar ei știu. Cert este că pericolul există mai aproape decât își imaginează Speak”, relatează Cancan.

Vincent Castellano , tânăr, bogat și frumos

Vincent Castellano bărbatul extrem de râvnit de femei a pus ochii pe Ștefania. El este fiul „Regelui” vieții de noapte din România, Joshua Castellano, fondatorul Bamboo. Acesta are 24 de ani și se ocupă de unul dintre restaurantele familiei, pe malul Dâmboviței și dorește să ducă mai departe pasiunea familiei pentru industria HORECA. 

Vincent îi dă like-uri după like-uri Ștefaniei pe Instagram

„Lui Speak, teoretic, nu-i convine deloc situația, dar nu are ce să facă, practic. Ei sunt influenceri și nu au cum să se despartă de lumea Instagramului. Până la urmă, de acolo își mănâncă pâinea de toate zilele”, mai explică Cancan.  

Speak, din păcate, nu a prea avut noroc la capitolul iubire. În trecut tot o influenceriță l-a dezamăgit. Cântărețul a fost cu respectiva influenceriță , o fostă dansatoare undeva pe la doi ani și jumătate. Ei s-au despărțit din cauza infidelității, explică aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: