Redactia.ro
Home » Sport » Cine a venit la balconul Simonei Halep! Imagini cu hotelul în care este cazată

Cine a venit la balconul Simonei Halep! Imagini cu hotelul în care este cazată

GALERIE FOTO (6) simona halep, Adelaide carantina, Australian Open,

O parte dintre cei mai buni jucători de tenis din lume au ajuns în Australia, pentru primul turneu de Grand Slam al anului. Mai mulți jurnaliști au mers să-i salute pe jucători, dar singura care le-a răspuns a fost Simona Halep.

Toți jucătorii și antrenorii acestora au intrat direct în carantină pentru două săptămâni. Doi jurnaliști australieni de la un post de radio, Erin Philips și Soda au mers să-i salute pe jucători strigându-i la balcon. Nu au uitat să-și ia și o portavoce pentru a se face auziți. Dintre toți jucătorii de tenis, singura care a răspuns și a ieșit să vorbească cu ei a fost Simona Halep.

„Hei, Simona, bine ai venit! Cum te simți? L-am trezit pe Darren mai devreme, uite-l! Simona, ești plictisită?
«Da, sunt destul de plictisită».
Noi o să te distrăm pentru două săptămâni! Zi-i lui Darren ce melodii îți plac și noi o să le punem la radio! La ce oră te trezești de obicei?
«La 5 dimineața»
Noi suntem la 6 în direct. Tocmai am vorbit cu Simona Halep, dublă câștigătoare de Grand Slam”.

Cum arată hotelul în care stă Halep

Simona Halep, Serena Williams, Novak Djokovic, Naomi Osaka sau Rafael Nadal sunt cazați în unul dintre cele mai moderne hoteluri din Adelaide. Complexul are 91 de apartamente, cu 1/2/3 camere. O singură noapte costă între 200 de dolari și 500 de dolari australieni.

Sorana Cîrstea este furioasă

Sorana Cîrstea nu a fost la fel de norocoasă precum Simona Halep. Românca face parte din grupul jucătorilor care stau la Melbourne. În avionul care i-a adus au fost însă mai multe persoane depistate pozitiv cu coronavirus, așa că toată lumea a intrat în izolare. Jucătorii nu pot părăsi camerele nici măcar pentru a se antrena. Printre persoanele bolnave se află și Sylvain Bruneau, antrenorul Biancăi Andreescu.

„Unii pretind că facem mofturi. Eu nu am probleme să stau 14 zile în cameră și să mă uit la filme. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, e ca o vacanță. Dar ce nu putem face este să jucăm după ce-am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, de fapt, nu regula izolării”, a scris Sorana, pe Twitter.

Cinci tenismene din România sunt pe tabloul principal în proba de simplu: Simona Halep, Patricia Țig, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan. Australian Open 2021 se joacă între 8-21 februarie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: