Redactia.ro
Home » Știri » Cine are cele mai mari șanse să prezinte noul show Master Chef. Vedeta negociază intens cu Pro Tv

Cine are cele mai mari șanse să prezinte noul show Master Chef. Vedeta negociază intens cu Pro Tv

Pro TV a dat lovitura în lumea televiziunii marți, 16 aprilie, anunțând componența noului juriu pentru MasterChef România. Revenind la rădăcinile lor, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au alăturat echipei, lăsând în urmă Antena 1, o casă cu amintiri și câteva controverse.

Anunțul transferului a fost făcut chiar și pe fațada magazinului Cocor din București, printr-o reclamă ingenioasă, marcând întoarcerea triumfală a celor trei chefi la Pro TV, locul unde s-au lansat inițial în 2012, odată cu prima ediție a show-ului MasterChef.

Cine va prezenta show-ul Master Chef

Odată cu schimbările în juriu, mulți s-au întrebat cine va fi gazda acestui spectacol culinar iconic. Răzvan Fodor, prezentatorul anterior, a fost exclus din ecuație, deoarece este implicat în diverse proiecte la Antena 1, inclusiv în serialul „Bravo, tată!”. Cu rețeta care a funcționat bine în trecut, Gina Pistol pare să fie cea mai bună alegere pentru rolul de prezentator.

Chiar dacă Pro TV nu a confirmat încă oficial această schimbare, există indicii puternice care indică spre acest lucru. Recent, Smiley, soțul Ginei Pistol și un susținător al Pro TV, a lansat un clip video sugestiv pe rețelele sociale. În timp ce filma momente din bucătărie cu Gina, întrebările lui Smiley, cum ar fi „Te pregătești pentru ceva?”, au stârnit speculații că acesta ar putea fi un teaser pentru viitoarea sa prezență în MasterChef.

Gina Pistol este liberă de contract, iar relația ei cu Antena 1 s-a încheiat în mod amiabil, oferind astfel terenul pentru o nouă colaborare cu Pro TV. Chimia evidentă dintre Gina și cei trei chefi, precum și comunicarea excelentă dintre ei, adaugă doar mai mult combustibil speculațiilor.

Gina însăși a lăsat ușa deschisă pentru întoarcerea în lumea televiziunii în interviuri recente, evidențiind că munca în acest domeniu ocupă un loc special în inima ei și că ar lua în considerare cu atenție orice propunere viitoare.

Clipul lui Smiley poate fi interpretat ca un răspuns la valul de speculații online cu privire la viitoarea sa colaborare cu MasterChef, dar poate fi la fel de bine și un teaser pentru un anunț oficial care urmează să fie făcut în curând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: