Redactia.ro
Home » Monden » Cine au fost nașii de cununie ai lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu

Cine au fost nașii de cununie ai lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut parte de cea mai frumoasă zi a vieții lor de până acum. Cei doi și-au unit destinele pentru totdeauna și s-au bucurat de o nuntă de vis. Iată cine le-au fost nași de cununie!

Cine au fost nașii de cununie ai lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit, sâmbătă, într-un cadru destul de discret. Viitorii părinți și actuali soți și-au spus ”DA!” pentru totdeauna. Nunta a fost una aparte, ușor ținută departe de ochii presei. În ziua nunții s-a aflat și cine i-au cununat pe cei doi miri.

Ei bine, este vorba despre Roxana Ionescu, fosta ”mama natură” de la Ciao Darwin, și partenerul acesteia Tinu Vidaicu . Astfel, aceștia le-au devenit părinți spirituali lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu. Roxana Ionescu nu ar fi stat locului o clipă și a dansat toată noaptea. În ceea ce privește vestimentația, Tinu a optat pentru un costum negru, iar Roxana pentru o costumație albastră, transmite Spynews.

Colaj cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, îmbrățișați, la nuntă/ Tinu Vidaicu, Roxana Ionescu și Carmen Chindriș.

Roxana Ionescu nu s-a mai căsătorit din cauza pandemiei

Roxana Ionescu și-ar fi dorit să fie mireasă, anul trecut, dar din cauza pandemiei, nu a mai fost posibil. Cum lucruile sunt în continuare incerte asupra nunților, Roxana Ionescu și Tinu nu au reprogramat nimic pentru acest an.

”Nu aveam o data stabilită, dar am vrut să facem nunta în vara lui 2020, dar nu s-a mai putut. Nu am reprogramat nunta pentru 2021 pentru că am intuit că nu se va întâmpla nicio minune. Noi suntem oricum spontani. Nu am apucat să dăm nici bani pentru local. Nici rochia de mireasă nu am ales-o, dar am în minte ceva. Nu am făcut o simulare, dar știu cum va fi. Sper să fie, de fapt, două rochii, pentru că voi vrea una mai elegantă pentru biserică și una mai ușor de purtat pentru petrecere”, a spus vedeta la o emisiune TV.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor fi anul acesta părinții unui băiat. Momentan, Gabriela este însărcinată în cinci luni.

”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișscare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță (…) Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea <<bă, voi când faceți un copil>> De ce vă băgați cu bocancii în viețile omaenilor, paote unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, am tereminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare, în urmă cu o lună.

Gabriela Prisăcariu și-a filmat burtica de gravidă. Cum arată acum iubita lui Dani Oțil