Redactia.ro
Home » Monden » Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu

Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a avut prima reacție, pe rețelele de socializare, după ce Dani Oțil, fostul ei iubit, s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul și frumosul top-model au spus ”DA!” chiar în prima zi  când românilor li s-a dat liber la circulația pe stradă, fără mască de protecție.

Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu

Sâmbătă, 15 mai, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut parte de o zi memorabilă. Cei doi și-au unit destinele cu câteva luni înainte de a deveni și părinți. Fosta iubită a prezentatorului, Mihaela Rădulescu, a avut o primă reacție după nunta celor doi.

Pe rețelele de socializare, Mihaela Rădulescu scris: „Asta este pentru cei care cred că au parte de o zi proastă”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul de Instagram. De asemenea, ea a dat și sfaturi oamenilor pentru a avea o zi mai bună. Printre ele se numără: adunarea gunoiului din iarbă, donarea de sânge sau plantarea unui copac

„-zâmbește tristeții, oamenilor nervoasă sau celor singuri,

-adună gunoiul din iarbă

-plantează un copac sau o plantă

-refuză să mai folosești paharele din plastic

-donează sânge

-petrece măcar o oră la un orfelinat sau la un centru de bătrâni

-fă o mică donație

-gândește-te cât de norocos ești chiar în acest moment, cu lucrurile pe care le ai acum în jurul tău

-nu mai ai cum să te simți la fel de mizerabil după ce faci un bine celor din jurul tău sau naturii sau… chiar ție”, a mai scris Mihaela Rădulescu.

Șase ani au stat împreună prezentatoarea de la Protv și prezentatorul de la Antena 1, în pofida diferenței de vârstă. Mihaela Rădulescu este cu 11 ani mai mare decât Dani Oțil. S-au cuplat în 2008, după ce Mihaela a divorțat de cel de-al treilea soț, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, dar în 2014 s-au despărțit.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, viitori părinți

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut o organizare discretă a nunții. Aceasta a avut la restaurantul din Capitală a prezentatorului. Au spus mai întâi ”DA!”  la starea civilă din Corbeanca, după un an şi jumătate de la cererea în căsătorie.Mireasa a purtat o rochie albă, transparentă pe alocuri și a avut un buchet de bujori şi un inel în formă de fluture. Dani Oțil a optat și el pentru un costum crem, la care a asortat o cămașă albă. În această vară sau toamnă, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc să devină și părinții unui băiețel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: