Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se căsătoresc! Imagini de la nunta lor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se căsătoresc! Imagini de la nunta lor

GALERIE FOTO (8)

Zi mare pentru Dani Oțil! Prezentatorul a îmbrăcat costumul de mire, iar logodnica lui, care este însărcinată, rochia de mireasă, și și-au unit destinele. În momentul de față se pregătesc pentru petrecere, la restaurantul lui Dani Oțil. Sunt așteptați o mulțime de invitați.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se căsătoresc! Imagini de la nunta lor

De astăzi înainte, Dani Oțil este un bărbat însurat! El și logodnica lui, Gabriela Prisăcariu, și-au spus ”DA!”, iar acum se pregătesc de petrecere. Evenimentul va avea loc la restaurantul prezentatorului, unde au sosit deja primii invitați, printre care și cântăreața Carmen Chindriș, solista de la Taraful Rutenilor, transmite Spynews.

Gabriela Prisăcariu este superbă în ziua nunții sale. Are nu doar un machiar și o coafură impecabilă, ci și o rochie de mireasă, care îi vine foarte bine. Burtica de graviduță îi este scosă puțin în evidență, datorită siluetei sale de invidiat! Dani Oțil nu este nici el mai prejos. Carismaticul prezentator poartă o cămașă albă și o pereche de pantaloni nude pentru marele eveniment.

Înainte de a se îndrepta către localul unde va avea loc nunta, Gabriela Prisăcariu și-a pozat inelul pe care-l va purta în această seară deosebită. După cum putem vedea este unul în formă de fluture.

 

În ceea ce privește bucatele din meniu, sunt bine ales. Bunul său prieten, Nicolai Tand, va fi cel care se va ocupa de toate preparatele.

Dani Oțil va deveni tată în acest an

Anul 2021 va fi unul memorabil pentru Dani Oțil. Nu doar că s-a căsătorit, dar Gabriela îi va aduce pe lume un băiat. Gabriela Prisăcariu are cinci luni de sarcină.

Gabriela Prisăcariu și-a filmat burtica de gravidă. Cum arată acum iubita  lui Dani Oțil

”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișscare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță (…) Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea <<bă, voi când faceți un copil>> De ce vă băgați cu bocancii în viețile omaenilor, paote unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, am tereminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: