Redactia.ro
Home » TV » Tensiuni între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul, deranjat de ținuta logodnicei sale însărcinată

Tensiuni între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul, deranjat de ținuta logodnicei sale însărcinată

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc să devină părinți anul acesta. Până la marele eveniment, cei doi logodnici au parte de ”mici conflicte” în relația lor. Au apărut unele disensiuni între ei chiar în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Tensiuni între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul, deranjat de ținuta logodnicei sale însărcinată

În timpul rubricii ”Succes by Ellida Toma, de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, viitoarea mămică, Gabriela Prisăcariu a defilat într-o rochie lungă, albă și foarte… transparentă, prin care i se putea vedea și burtica de graviduță. Ironic, Dani Oțil a simțit nevoia să-i facă observație logodnicei sale.

„Gabriela, ține și perna asta și arată-i-o mamei. Arată că se uită mama. Se uită părinții, eu înțeleg că ești manechin, și ce? Mi-e rușine de-mi crapă obrazul, dar asta este. Mamă dragă, eu ți-am zis s-o iau de la bibliotecă, nu, model, asta este. Să mor eu dacă nu mă îmbrac în tifon din ăsta de storcea bunica brânzetul în el și alerg așa până la Victoriei. Dacă ție nu-ți este rușine, nici mie nu îmi este rușine, o să vedeți.”, a spus Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în cinci luni. Odată cu sarcina au apărut și kilograme în plus, a mărturisit blondina, în urmă cu o lună.

”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișscare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță (…) Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea <<bă, voi când faceți un copil>> De ce vă băgați cu bocancii în viețile omaenilor, paote unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, am tereminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare.

Ce sex are copilul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Nu se cunosc, momentan, detalii despre sexul bebelușului lui Dani Oțil și al logodnicei sale. Viitorii părinți îi țin suspans pe fani și au de gând să-l facă curând public.

„Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse. Hai să lăsăm acest subiect în aer. Vorbim când îl dau la facultate și nu iese cu vreo vagaboandă. Dacă nu e bețivă, tatuat și drogalău, atunci să mă felicitați. Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt și sexul”, a spus Dani Oțil la „’Neatza cu Răzvan și Dani”.

Vestea sarcinii Gabrielei Prisăcariu a fost dată de Dani Oțil, pe rețelele de socializare. Cei doi sunt împreună din 2019.

„Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil… Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre… Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă şi bebeluşii insule… Pentru toţi…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta şi se vor face speculaţii. Promit să mă refac repede”, a fost mesajul lui Dani Oţil, postat sub poza logodnicei sale.