Redactia.ro
Home » Monden » Case de vedete. Cum arată vila din Corbeanca în care locuiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Case de vedete. Cum arată vila din Corbeanca în care locuiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

GALERIE FOTO (5)

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu locuiesc într-o vilă din Corbeanca, în valoare de 100.000 de euro. Vila a fost achiziționată de prezentator, în anul 2013, în perioada când era împreună cu Mihaela Rădulescu. Până să se mute în casa împărțită pe două etaje, Dani Oțil stătea într-o garsonieră din București. Tot în 2013, a vândut-o cu 40.000 de euro.

Case de vedete. Cum arată vila din Corbeanca în care locuiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor avea spațiu din plin pentru copilul lor, care urmează să vină pe lume în acest an. Cei doi logodnici locuiesc într-o vilă de 100.000 de euro, din Corbeanca. Vila are două etaje, trei dormitoare, trei băi, living, bucătărie la parter, dar și subsol și balcon. Pe lângă acestea, Dani Oțil preciza că ar vea să-și facă în casă și un cinematograf, încălzire în pardoseală, și un „panou electric, care ridică temperatura în baie și încălzește obiectele din jur”.

Foto: Vila lui Dani Oțil (cea galbenă)

De altfel, un lucru care l-a încântat foarte mult pe Dani Oțil la vila din Corbeanca este că are suficient loc de parcare, ceea ce în București nu se întâmpla. Vila este amenajată în stil modern și după bunul plac al moderatorului. Posibil ca lucrurile să se mai fi schimbat odată ce s-a mutat cu Gabriela Prisăcariu.

„Eu când mi-am făcut casa am avut trei fetișuri. Unu să am încălzire în pardoseală cum am văzut la niște bogați acum 10 ani la casă. (…) Fetișul doi să am cinema în pivniță, dar nu l-am folosit de doi ani (…)Mi-am luat un panou electric, face reclamă la televizor, e o chinezărie infectată  și l-am montat în baie  lângă duș și am tot timpul cu două grade în plus în baie.(…) Cei mai bine cheltuiți bani de când m-am mutat la casă.  Costă foarte puțin, singura mea frică e să nu ia foc, pentru că e o chinezărie, dar încălzește obiectele, nu aerul (…) Încălzirea din pardoseală nu a fost chiar un moft, asta pentru că partenerul lui Răzvan Simion de la „Neatza” nu suportă frigul. „Eu am centrala fixată pe 26 de grade Celsius, de când a început iarna!”, a povestit Dani Oțil.

La un moment dat, în vila din Corbeanca a fost și un șoarece care îi dădea bătăi de cap prezentatorului. Orice capcane ar fi încercat, animalul tot nu dispărea.

Casa Dani Otil

Foto: Flavia Almășan în vizită, în urmă cu mulți ani, în vila lui Dani Oțil

Dani Oțil urmează să devină tată

În acest weekend, Dani Oțil a dat o veste mult așteptată de cei din jurul său: acela că urmează să devină tată. El și Gabriela Prisăcariu nu au făcut public, momentan, și sexul copilului. Cei doi sunt împreună din 2019.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a fost mesjaul prin care Dani Oțil a anunțat că va deveni tată pentru prima oară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: