Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Ce a dezvăluit iubita lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Ce a dezvăluit iubita lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu este însărcinată! Anunțul a fost făcut de Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil radiază de fericire de când au aflat că vor deveni părinți. Frumoasa blondină a făcut primele declarații despre evoluția sarcinii sale, odată ce vestea a fost dată, duminică, de iubitul ei.

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Ce a dezvăluit iubita lui Dani Oțil

Dani Oțil va deveni tătic anul acesta! Vestea a fost dată chiar de el, duminică, pe rețelele de socializare, unde a postat o poză și cu burtica iubitei sale, Gabriela Prisăcariu. Iată că a apărut și prima reacție a frumoasei blondine cu privire la faptul că va deveni mămică.

Gabriela Prisăcariu a spus că este însărcinată în patru luni și că burtica tot îi crește. A mărturisit că este pofticioasă și că a acumulat 2 kilograme în plus. De altfel, la recomandarea medicului nu are voie să facă mișcare.

”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișscare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare.

Iubita prezentatorului de la Antena 1 a mai precizat că se bucură că a scăpat de întrebarea ”când va face un copil” și că o așteaptă pe cea de tipul ”când va face un nou copil și când se va căsători?”. Reamintim că, momentan, ea este logodnica lui Dani Oțil.

”Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea <<bă, voi când faceți un copil>> De ce vă băgați cu bocancii în viețile omaenilor, paote unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, am tereminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a mai spus Gabriela Prisăcariu.

Ce sex va avea copilul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Dani Oțil a declarat, luni, în emisiunea sa matinală de la Antena 1 că el și logodnica sa știu sexul copilului, dar îl vor face public într-o lună.

„Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse. Hai să lăsăm acest subiect în aer. Vorbim când îl dau la facultate și nu iese cu vreo vagaboandă. Dacă nu e bețivă, tatuat și drogalău, atunci să mă felicitați. Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă arăt și sexul”, a spus Dani Oțil la „’Neatza cu Răzvan și Dani”.

În acest sfârșit de weekend, Dani Oțil a surprins cu vestea că va deveni tătic. Asemeni iubitei sale, se bucură că a scăpat de întrebarea ”când va face un copil?”

„Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil… Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre… Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă şi bebeluşii insule… Pentru toţi…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta şi se vor face speculaţii. Promit să mă refac repede”, a fost mesajul lui Dani Oţil, postat sub poza logodnicei sale.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, împreună din 2019

Cei doi logodnici sunt împreună din 2019. Anul trecut, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soție și a spus „DA!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: