Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, despre sexul bebelușului. Prezentatorul s-a dat de gol, în direct

Dani Oțil, despre sexul bebelușului. Prezentatorul s-a dat de gol, în direct

GALERIE FOTO (3) Dani Oțil, despre sexul bebelușului

Dani Oțil, despre sexul bebelușului. În câteva luni va deveni tătic pentru prima oară, după ce logodnica sa, Gabriela Prisăcariu este însărcinată în patru luni. După ce au anunțat că vor deveni părinți, cei doi le-au spus fanilor că le vor spune sexul bebelușului, în curând. Ei bine, prezentatorul tv s-a dat de gol, în direct, cu privire la sexul copilului.

Dani Oțil, despre sexul bebelușului. Prezentatorul s-a dat de gol, în direct

Dani Oțil, despre sexul bebelușului. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți pentru prima oară. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi anunțat că sunt cei mai fericiți după ce au aflat că fostul model este însărcinată. Gabriela este gravidă în patru luni, dar momentan nu au spus sexul copilului.

Până acum, când Dani s-a dat de gol, în timpul emisiunii sale. Susținătorii lor au rămas fără cuvinte, mai ales când au văzut expresia făcută de moderatorul tv, după ce și-a dat seama că nu trebuia să spună asta. Așadar, conform spuselor acestuia, cei doi îndrăgostiți ar aștepta un băiețel. În timp ce discuta cu Bianca Tirsin, Dani a spus că va fi ”o mama bună de băiat”. După ce s-ar fi dat de gol, prezentatorul de la Antena 1 și-a schimbat expresia facială realizând că nu trebuia să spună asta.

Dani Oțil: O să fiu o mama bună de băiat.

Bianca Tirsin: Felicitări!

Dani Oțil: Încă nu se vede, dar m-am mai bucălat puțin.

Momentan fanii așteaptă ca cei doi să anunțe oficial sexul bebelușului. Cert este că blondina radiază de fericire din clipa în care a aflat că va deveni mămică. De asemenea, părinții celor doi au fost emoționați când au aflat că vor deveni bunici.“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat vedeta .

Cum vrea Dani Oțil să-și crească copilul

Dani Oțil așteaptă cu nerăbdare să ca bebelușul să vină pe lume. El și Gabriela, mai tânără decât el cu 12 ani, trăiesc o poveste de iubire de aproape trei ani. Dacă iubita lui este ocupată cu orele de pilates, Dani Oțil știe deja cum vrea să-și crească copilul.

După o discuție despre călătoriile peste hotare în compania bebelușulor, vedeta tv a declarat că își dorește ca bebelușul său să fie pasionat de sport. Oțil a mărturisit că imediat ce se va naște primul său copil va și pleca în călătorii exotice, pentru a-și obișnui copilul cu o viață palpitantă. ”Eu vă sparg. Încerc să mă pregătesc. Eu numai zboruri de 11-12 ore o să iau cu bebelușul. Eu de aia mi-am făcut copil, să îi bâzâi pe cei de pe avion. De mic îl antrenez. Și dacă nu plânge îl chirăi eu. Îi zic: urlă!”, a spus Dani Oțil în emisiunea matinală .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: