Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Mihaelei Rădulescu după ce a aflat că Dani Oțil va deveni tătic. „Nu este nimic amuzant”

Reacția Mihaelei Rădulescu după ce a aflat că Dani Oțil va deveni tătic. „Nu este nimic amuzant”

GALERIE FOTO (4) Reacția Mihaelei Rădulescu după ce a aflat că Dani Oțil va deveni tătic

Reacția Mihaelei Rădulescu după ce a aflat că Dani Oțil va deveni tătic. În urmă cu câteva zile, Dani Oțil șoca pe toată lumea după ce a anunțat că va deveni tătic pentru prima oară. Iubita sa, Gabriela Prisăcariu este însărciantă, iar peste câteva luni va aduce pe lume o fetiță sau un băiețel. Cu toate astea, multă lume își aduce aminte că prezentatorul tv a avut o relație de câțiva ani cu Mihaela Rădulescu, motiv pentru care au fost interesați ce părere are vedeta despre această veste.

Reacția Mihaelei Rădulescu după ce a aflat că Dani Oțil va deveni tătic. „Nu este nimic amuzant”

Reacția Mihaelei Rădulescu după ce a aflat că Dani Oțil va deveni tătic. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a avut o relație de mai mulți ani cu Mihaela Rădulescu, dar nu a fost să fie, așa că au decis să meargă pe drumuri diferite. Dani Oțil și-a găsit fericirea în brațele Gabrielei Prisăcariu, iar în urmă cu câteva zile au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară.

Moderatoarea de la PRO TV, a vorbit mai demult despre relația fostul său iubit, dar și despre actuala iubită a acestuia. „Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă.Nu am cunoscut-o”, spunea Mihaela Rădulescu.

Dani Otil si Mihaela Radulescu

Susținătorii fostului cuplu au fost curioși de reacția Mihaelei la aflarea veștii că prezentatorul tv va avea un copil. Se pare, însă că, Mihaela își trăiește viața și a dat uitării relația pe care a avut-o cu moderatorul tv. Vedeta a postat o imagine din avion, cu un mesaj cu subînțeles. „ Nu este nimic amuzant în a zbura zilele acestea. Dar ideea că mergi să vezi pe cineva pe care îl iubești te poate face să te simți mai bine” a scris Mihaela Rădulescu. Fanii brunetei sunt curioși la cine se referea aceasta, dar cu siguranță nu a fost vorba despre fostul său iubit, Dani Oțil.

Mihaela Radulescu in avion

Dani Oțil va deveni tătic

La începutul săptămânii, Dani Oțil și iubita lui au anunțat pe rețelele de socializare că urmează să devină părinți pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu și-a anunțat fanii că este însărcinată în 16 săptămâni, iar burtica deja a început să se vadă. Dacă stăm să calculăm, Dani Oțil urmează să devină tătic peste aproximativ cinci luni, atunci când se vor împlini nouă luni de sarcină. „Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Dani Otil va deveni tatic

Acum, modelul a declarat că este fericită pentru că a scăpat de „stresul” de a mai fi întrebată când va face un copil. „Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea <<bă, voi când faceți un copil>>. De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor, poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje? Am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele: „când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a mai spus Gabriela Prisăcariu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: