Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cum a arătat tortul de la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu

FOTO Cum a arătat tortul de la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut parte de o nuntă de vis. Decorul, vestimentanția, invitații și locația au fost unele aparte, iar tortul de asemenea.

Cum a arătat tortul de la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu

Ziua de 15 mai va fi una simbolică pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cei doi s-au căsătorit! Concret, au spus mai întâi ”DA!”  la starea civilă din Corbeanca, iar mai apoi s-au îndreptat către restaurantul prezentatorului, unde s-au bucurat de petrecerea de nuntă. Totul a fost bine planificat și inclusiv tortul a fost bine gândit.

Tortul nu a fost unul mare, ci cu două etaje, iar pe ultimul dintre acestea, era o figurină cu doi miri. De altfel, a fost decorat cu flori și artificii. Alb și roșu au fost culorile în care tortul a fost ”îmbrăcat”, iar Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au bucurat din plin de moment, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

tortul mirilor si dani otil si gabriela prisacariu colaj imbratisati

Foto: Spynews

Anul acesta va fi unul de-a dreptul memorabil pentru cei doi, deoarece urmează să devină și părinți. Gabriela Prisăcariu va aduce pe lume un băiețel.  De la nuntă nu a lipsit nici prietenul lui Dani, Răzvan.

razvan simion la nunta dani otil, colaj dani si gabriela prisacariu dans

Foto: Spynews

Reacția Mihalei Rădulescu când a aflat de nunta lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu, fosta iubită a lui Dani Oțil, a avut o postare tristă, pe contul său de Instagram, chiar în ziua nunții prezentatorului. „Asta este pentru cei care cred că au parte de o zi proastă”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul de Instagram. Aceasta a dat și sfaturi oamenilor pentru a avea zile mai bune:

„-zâmbește tristeții, oamenilor nervoasă sau celor singuri,

-adună gunoiul din iarbă

-plantează un copac sau o plantă

refuză să mai folosești paharele din plastic

-donează sânge

-petrece măcar o oră la un orfelinat sau la un centru de bătrâni

-fă o mică donație

-gândește-te cât de norocos ești chiar în acest moment, cu lucrurile pe care le ai acum în jurul tău

-nu mai ai cum să te simți la fel de mizerabil după ce faci un bine celor din jurul tău sau naturii sau… chiar ție”, a mai scris Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, viitori părinți

Momentan, Gabriela Prisăcariu se află în a cincea lună de sarcină.”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișscare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare, atunci când s-a aflat de sarcină.

„Pentru toţi cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceţi un copil… Pentru toţi cei care au ceva cu pătrăţelele noastre… Pentru toţi cei care merg cu bebeluşii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă şi bebeluşii insule… Pentru toţi…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta şi se vor face speculaţii. Promit să mă refac repede”, a fost mesajul lui Dani Oţil, postat sub poza logodnicei sale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: