Redactia.ro
Home » Știri » Cine câștigă Survivor România 2022. Concurentul care are cele mai multe voturi

Cine câștigă Survivor România 2022. Concurentul care are cele mai multe voturi

Cine câștigă Survivor România 2022

Cine câștigă Survivor România 2022. Mai este o singură zi până la marea finală Survivor România 2022. Patru concurenți au mai rămas în competiție, dar unul singur va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Fanii sunt nerăbdători să afle cine va fi câștigătorul Survivor România 2022.

Cine câștigă Survivor România 2022. Concurentul care are cele mai multe voturi

Pe 31 mai va avea loc Marea Finală Survivor România 2022. Patru concurenți se luptă pentru marele trofeu al competiției, dar și pentru premiul de 100.000 de euro. Semifinala și finala vor fi transmise LIVE de Pro tv, însă doar partea în care se votează. Jocurile au fost deja filmate și se pare că Alex Delea a obținut colanul de imunitate.

La duel va intra Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu. Potrivit Showblitz.ro, până în acest moment, cele mai puține voturi din partea publicului le-ar avea Alexandru Nedelcu, iar cele mai multe Alex Delea. Cel din urmă pare a fi favoritul. Luând în considerate postările de pe grupurile de susținere, Alex Delea are mulți susținători. De asemenea, Ionuț Popa are fanii lui, dar Elena Chiriac, care a ajuns foarte departe, are numeroși fani. Cu toate astea, Elena este singura Faimoasă rămasă în competiție, dar și singura fată.

Reacțiile concurenților rămași în competiția Survivor, după eliminarea lui Blaze

În semifinala Survivor România, concurenții rămași în competiție au dezvăluit cu ce gânduri se confruntă după ce Blaze a fost eliminat. Elena Chiriac, Alex Delea și Ionuț Popa au vorbit despre eliminarea lui Blaze de la Survivor România 2022. Concurenții au apreciat evoluția fostului lor coleg. Alex Nedelcu a recunoscut că s-a bucurat că a fost salvat de votul publicului. Cel mai afectat de plecarea lui Blaze a fost Ionuț Popa. Înainte de începerea jocului din semifinală, concurentul nu și-a putut stăpâni lacrimile. „Se pare că eu am rămas în această competiție, am fost de trei ori la consiliu. Oamenii de acasă m-au votat și mă gândesc că și ei au văzut ce a văzut și Blaze în mine.

Mie mi-a plăcut cum a ieșit. A avut o ieșire faină. A vorbit mult, dar a vorbit frumos și din suflet. Chiar l-am felicitat pentru parcursul lui în această competiție. Noi, oarecum, de când ne-am făcut Vulturi și Tigri am fost într-o competiție amândoi. Plus că aceste cuvinte vin din partea lui Blaze, care a demonstrat că e bun”, a spus Ionuț Popa, cu ochii în lacrimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: