Redactia.ro
Home » Știri » Cine va câștiga Survivor România 2022? Casele de pariuri au lista favoriților

Cine va câștiga Survivor România 2022? Casele de pariuri au lista favoriților

Cum Survivor România 2022 se apropie de final, casele de pariuri și-au listat favoriții pentru câștigarea competiției din Republica Dominicană. Pariorii care vor să dea lovitura cu Survivor România 2022 au ocazia să încerce să își înmulțească banii pe seama favoriților pe care îi au în competiția din Republica Dominicană. Odată cu eliminarea Ștefaniei Ștefan, cotele pentru ceilalți șapte concurenți rămași s-au modificat substanțial.

Cine va câștiga Survivor România 2022? Casele de pariuri au lista favoriților

Marea finală Survivor România 2022 se apropie cu pași repezi. Se apropie ultimele zile de concurs, urmate de marea finală care va avea loc pe 31 mai, în direct, la PRO TV. Eliminată surprinzător, Ștefania Ștefan a schimbat cotele la pariuri pentru concurenții de la Survivor România 2022.

Chiar dacă ea avea cota 10 să câștige concursul, schimbările de după eliminarea ei sunt semnificative. Conform caselor de pariuri, acum, principalii favoriți la câștigarea marelui premiu pus în joc la Survivor România sunt Ionuț Popa, Alex Delea și Alexandru Nedelcu.

Conform Superbet, Ionuț Popa și Alex Delea au cotă de 4 pentru a câștiga Survivor România, iar Alexandru Nedelcu a primit cotă de 6. La Betano, însă, Alexandru Nedelcu este văzut ca mare favorit, cu cotă de 3, în timp ce rivalii lui sunt cotați mai slab: Ionuț Popa are cota de 4, iar Delea de 6.

Ce șansă au Faimoșii să câștige Survivor România 2022

Elena Chiriac și Marian Drăgulescu sunt ultimii doi Faimoși rămași în concurs, iar cotele pentru cei care vor să parieze pe ei sunt de-a dreptul interesante. Astfel, dacă cineva pariază 100 de lei pe Elena Chiriac, la Superbet, în cazul în care fosta Faimoasă și lideră a Vulturilor va câștiga, ar putea obține 500 de lei, iar la Betano, 800 de lei.

Cote pariuri
sursa foto: cote-pariuri.ro

Marian Drăgulescu, multiplu medaliat olimpic și mondial la gimnastică are cote mai mari decât Elena Chiriac. Indiferent unde ar paria cineva că el va câștiga Survivor România 2022, va obține, cu doar 100 de lei, 800.

Blaze are cota cea mai mare, de 15. Pariorii nu se prea înghesuiesc să își pună banii pe concurentul care a făcut parte din echipa Războinicilor și, apoi, a Vulturilor.

Clasamentul eficienței de la Survivor, contrazis de votul publicului

Clasamentul eficienței de la Survivor România 2022 era dominat de Ștefania Ștefan. Ea a fost prima eliminată în etapa jocurilor individuale. Fosta Războinică avea o eficacitate de 73,7%.

Acum însă, topul este condus de Ionuț Popa – 57,6%. Urmat pe podium de Alex Delea – 57,6% – și de Oana Ciocan – 55,3% – aceasta din urmă neavând însă cotă la pariuri pentru a obține trofeul Survivor România 2022.

Clasamentul Survivor România 2022 este completat de Blaze, pe locul patru, cu 52,1%, Marian Dărgulescu, Alexandru Nedelcu, unul dintre favoriții caselor de pariuri, cu 49,6%, ultima din top fiind Elena Chiriac, cu o eficiență de 47%.

Marea finală Survivor România 2022

Pe 31 mai 2022 va avea loc Marea Finală Survivor România. Ca și până acum, ultimul act se va ține tot în Republica Dominicană. În această zi, Daniel Pavel va anunța câștigătorul trofeului emisiunii.

100.000 de euro, pentru această sumă se luptă concurenții care au rămas încă în joc. La acești bani se adaugă și importante sume obținute pe parcursul participării în competiție. Fiecare dintre ei are negociată o sumă săptămânală pentru participarea la Survivor România 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: