Redactia.ro
Home » Monden » Cine câștigă Survivor România. Răsturnare de situație în Dominicană! Ei sunt favoriții publicului, dar ce spun cotele de la casele de pariuri

Cine câștigă Survivor România. Răsturnare de situație în Dominicană! Ei sunt favoriții publicului, dar ce spun cotele de la casele de pariuri

Cine câștigă Survivor România? Este întrebarea la care casele de pariuri au deja un răspuns! Și iată că avem chiar o răsturnare de situație față de ce se aude din Jungla Dominicană! Deși se știu care sunt favoriții publicului, cotele de pariuri arată altceva!

Survivor a devenit un adevărat fenomen în România! Milioanele de români sunt cu ochii pe lupta de supraviețuire dintre Faimoșii și Războinicii din Jungla Dominicană. Fiind un show interactiv, iată că publicul de acasă este cel care își spune ultimul cuvânt în eliminarea și susținerea concurenților. Așa se face că telespectatorii își aleg favoriții. Însă “socoteala” de la TV nu se potrivește întocmai cu scorurile de la casele de pariuri. Unii dintre favoriții salvați de la eliminare de către public sunt “codașii” cotelor de pariuri.

Cine câștigă Survivor România. Răsturnare de situație în Dominicană!

Dar nu este și cazul lui Zanni! Faimosul este validat atât de publicul din fața televizoarelor, cât și de casele de pariuri drept marele favorit la câștigarea marelui premiu la Survivor România 2021.

Cifrele de la două mari case de pariuri îl creditează pe artistul cu tatuaje șansele cele mai mari la titlul de ”supraviețuitorul anului”, asta după ce, în urmă cu 3 luni, favoriții caselor de pariuri erau Jador și Culiță Sterp.

Zanni are acum o cotă de 2,30 la marele premiu Survivor 2021, potrivit uneia dintre cele mai mari case de pariuri din România, deși la începutul competiției era văzut cu a treia șansă la marele premiu, cu o cotă de 6,00.

Dacă în februarie era favorit alături de Jador, acum Culiță Sterp a coborât o poziție și are o cotă de 5,00.

Sunt favoriții publicului Survivor, dar ce spun cotele de pariuri

Surprinzător, din tabăra Războinicilor, Albert Oprea și Marius Crăciun au o cotă de doar 8,00.

În clasament, Andrei Dascălu, Elena Marin și Sebastian Chitoșcă au cotă 10,00, în vreme ce Cosmin Stanciu și noii veniți: Maria Chițu și Ștefan Ciuculescu au cotă 15,00. Și cum era de așteptat, șansele cele mai mici la câștigarea Survivor România le au Raluca Dumitru și Adelina Damina, ambele cu o cotă de 100,00.

Există și pariuri în privința sexului câștigătorului, cu cote bărbat – 1,35 și femeie – 3,00.

La o altă casă de pariuri, topul favoriților este : Zanni, cotă 3,00; Culiță Sterp, cotă 4,00; Marius Crăciun, cotă 6,00.

Unul dintre veteranii competiției, dar și favoritul publicului din echipa Răzvoinicilor, Albert Oprea are aceeași cotă ca și mai nou venitul Ștefan Ciuculescu de la Faimoși, adică cotă 10,00.

Cât despre clasamentul fetelor, Elena Marin de la Faimoși are aceeași cotă cu Maria Chițu de la Războinici, doar cotă 20,00.

Un alt veteran Survivor, Sorin Pușcaș este cotat cu aceleași șanse la câștigarea marelui premiu ca Adrian ”Cucu” Cuc – cotă 30,00.

Cea mai slabă clasare o are Adelina Damian, cu o cotă de 100,00.

Așadar, cotele oferite de casele de pariuri concurenților de la Survivor diferă destul de mult de voturile publicului, acolo unde Elena Marin și Albert Oprea conduc detașat clasamentul.

Marele câștigător Survivor România 2021 va pleca acasă cu un cec în valoare de 250.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: