Redactia.ro
Home » Știri » Cine donează sânge în centrele mobile UNTOLD primește un bilet de o zi la festival și un tichet de 50 lei de la Kaufland Romania

Cine donează sânge în centrele mobile UNTOLD primește un bilet de o zi la festival și un tichet de 50 lei de la Kaufland Romania

Cine donează sânge în centrele mobile UNTOLD primește un bilet de o zi la festival și un tichet de 50 lei de la Kaufland Romania

Cine donează sânge în centrele mobile UNTOLD primește un bilet de o zi la festival și un tichet în valoare de 50 lei la Kaufland Romania. Iată detaliile!

Cine donează sânge în centrele mobile UNTOLD primește un bilet de o zi la festival și un tichet de 50 lei de la Kaufland Romania

Iubitorii de muzică și distracție au ocazia de a face o faptă bună și, în același timp, de a primi recompense speciale în cadrul festivalului UNTOLD. Organizatorii au lansat o inițiativă inedită prin care donatorii de sânge în centrele mobile UNTOLD sunt răsplătiți cu un bilet de o zi la festival.

Această inițiativă face parte din parteneriatul între festivalul UNTOLD și rețeaua „Și EU Donez”, care promovează donarea de sânge și conștientizarea importanței acestui gest generos. Prin intermediul acestei colaborări, cei care aleg să doneze sânge în centrele mobile UNTOLD beneficiază de un bilet gratuit pentru prima zi de festival, alături de un tichet în valoare de 50 de lei la Kaufland Romania.

Pentru a beneficia de această ofertă specială, participanții trebuie să intre în rețeaua „Și EU Donez” și să se înregistreze. Apoi, aceștia trebuie să completeze formularul disponibil pe site-ul untold.com, în secțiunea „Blood Network”. În timpul completării formularului, donatorii trebuie să încarce o adeverință care atestă faptul că au donat sânge în centrele mobile UNTOLD.

După verificarea și validarea informațiilor, donatorii vor primi prin email un cod de reducere personalizat, care le va permite să achiziționeze un abonament la UNTOLD cu o reducere specială. În plus, aceștia vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului și un tichet în valoare de 50 de lei la Kaufland Romania.

O modalitate inovatoare de a încuraja donarea de sânge

Această inițiativă reprezintă o modalitate inovatoare de a încuraja donarea de sânge și de a aprecia gestul generos al donatorilor. Prin asocierea cu festivalul UNTOLD, se încearcă atragerea unui număr cât mai mare de donatori, cu scopul de a contribui la salvarea vieților și de a asigura necesarul de sânge în spitale.

Donarea de sânge este o acțiune nobilă și indispensabilă în sistemul medical. Prin intermediul acestui parteneriat, organizatorii festivalului UNTOLD doresc să conștientizeze publicul cu privire la importanța donării de sânge și să încurajeze oamenii să facă acest gest de solidaritate și compasiune față de cei aflați în nevoie.

Centrele mobile unde poți dona sânge

Iată unde poți găsi centrele mobile pentru a dona sânge!

13 -14 mai – Cluj-Napoca, Kaufland, Strada Fabricii 12

20 -21 mai – Tg.Mures, Kaufland Strada Gheorghe Doja 66

20 – 21 mai – Timișoara, Kaufland Strada Chimiștilor 5-9, Vidrighin

27 – 28 mai – Craiova, Kaufland Strada Calea Bucuresti 72

27 – 28 mai – Alexandria, Kaufland Strada Calea București 168

3 – 4 iunie – Sibiu, Kaufland Strada Sibiului DN 1A

3 – 4 iunie – Piatra Neamț, Kaufland Strada Obor 2A

10 – 11 iunie – Zalau, Kaufland Strada Bulevardul Mihai Viteazul 49

17 – 18 iunie – Ploiești, Kaufland Strada Predeluș 1A, Piața 1 Decembrie 1918

17 – 18 iunie – Galați, Kaufland Strada Bulevardul Henri Coandă 7

24 – 25 iunie – București, Kaufland Strada Mihail Sebastian 88C

24 – 25 iunie – Constanța, Kaufland Strada Bulevardul Tomis 437

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: