Redactia.ro
Home » Monden » Cine e Amira Olosutean, fetița fenomen de 6 ani, căreia Andi Moisescu i-a dat Golden Buzz la „Românii au talent”

Cine e Amira Olosutean, fetița fenomen de 6 ani, căreia Andi Moisescu i-a dat Golden Buzz la „Românii au talent”

GALERIE FOTO (13) Amira Olosutean

Amira Olosutean are doar 6 ani, dar e plină de talent la dans. A demonstrat acest lucru în emisiunea „Românii au talent”, difuzată la Pro TV vineri, 31 martie.

Amira Olosutean a cucerit scena cu un număr de dans impresionant

Puștoaica l-a cucerit și convins pe Andi Moisescu să apeze butonul „Golden Buzz” cu un număr impresionant de dans contemporan.

Micuța dansatoare este din Cluj-Napoca și încă frecventează grădinița. Amira a urcat pentru a doua oară pe scena Românii au Talent și de această dată a obținut nu doar patru de da, dar și un Golden Buzz de la Andi Moisescu.

„Nu pot să mă opresc din dansat. Dansez prin cameră, peste tot, fac dezordine”, a spus aseară Amira, puștoaica de doar șase ani care a cucerit întreaga sală prin mișcările ei.

Dansează de la 2 ani

Amira dansează de la 2 ani. Părinții săi dețin o sală de dans, iar tatăl Amirei a făcut dans sportiv de performanță. Bărbatul este instructor de dans, dar și administrează școala pe care o deține.

Fetița a crescut practic în sala de dans și a început să copieze ce vedea in jur. Acolo a fost remarcata de către Alla (finalista RAT 8) care a început să lucreze în particular cu Amira, potrivit protv.ro.

Amira Olosutean a mai participat la Românii au talent, dar de data aceasta a luat Golden Buzz de la Andi Moisescu. După pregătiri intense, fetița a obținut nu doar calificarea în semifinală, ci și admirația juraților.

Este la a doua participare la „Românii au talent”

„Amira este un fenomen. Era evident de anul trecut și am conștientizat asta și ne-am tot gândit că a fost o scăpare a noastră că nu am apreciat suficient talentul ei încă de atunci”, a declarat Andi Moisescu după ce i-a dat Golden Buzz.

„Acum când a revenit, și cu un progres din punct de vedere artistic, era strigător la cer ca unul dintre noi să nu-i ofere acest buton auriu pentru că e clar că avem de-a face cu un fenomen”, a mai spus juratul.

„Nouă ne-a părut rău încă de anul trecut că nu am apucat să-i dăm un Golden Buzz. Iar când vezi un om atât de mic, care umple atât de frumos scena, nu ai cum să nu te bucuri”, a spus și Mihai Bobonete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: