Redactia.ro
Home » TV » Cine e Andreea Druță de la Imperiul Leilor, care i-a impresionat pe investitori cu ideea sa de afacere, Lapterra. Povestea din spatele tinerei antreprenoare de doar 23 de ani VIDEO

Cine e Andreea Druță de la Imperiul Leilor, care i-a impresionat pe investitori cu ideea sa de afacere, Lapterra. Povestea din spatele tinerei antreprenoare de doar 23 de ani VIDEO

Cine e Andreea Druță de la Imperiul Leilor, care i-a impresionat pe investitori cu ideea sa de afacere, Lapterra. Povestea din spatele tinerei antreprenoare de doar 23 de ani VIDEO

Iată cine e Andreea Druță de la Imperiul Leilor, care i-a impresionat pe investitori cu ideea sa de afacere, Lapterra! Povestea din spatele tinerei antreprenoare, de doar 23 de ani, te va uimi!

Cine e Andreea Druță de la Imperiul Leilor, care i-a impresionat pe investitori cu ideea sa de afacere, Lapterra

La vârsta fragedă de 23 de ani, Andreea Druță a făcut o apariție îndrăzneață în emisiunea „Imperiul Leilor”, în ediția difuzată pe data de 26 septembrie. Scopul ei era să obțină sprijin financiar din partea celor 8 investitori din emisiune. Cu inima plină de ambiție, tânăra a cerut un sprijin de 100.000 de euro în schimbul unei cote de 10% din afacerea sa.

Andreea conducea afacerea sa, numită Lapterra, cu un sediu în Suceava, și reușise să realizeze vânzări în valoare de peste 1 milion de lei, cu toate că avea doar 23 de ani. Cu o echipă de 14 angajați devotați, visul ei pe termen lung era să construiască o fabrică specializată în producția de biscuiți și cozonaci de înaltă calitate. Așadar, în fața celor opt investitori prezenți în platoul emisiunii „Imperiul Leilor”, Andreea a lansat cererea sa, solicitând 100.000 de euro pentru 10% din afacerea sa.

Cu toate acestea, derularea evenimentelor a fost plină de surprize. Cristina Bâtlan i-a făcut o ofertă generoasă, oferindu-i Andreei 200.000 de euro pentru o cotă de 40% din afacerea sa. Fără ezitare, proprietara Lapterra a acceptat această ofertă, marcând astfel un moment crucial în dezvoltarea sa ca antreprenoare.

„M-am decis! Am ales să lucrez cu Cristina pentru 200.000 de euro, 40 % pentru că știe ce înseamnă să conducă o fabrică. Mi-ar face mare plăcere să învăț de la ea”, a spus tânăra la Pro TV.

Povestea din spatele tinerei antreprenoare de doar 23 de ani

Andreea Druță a avut un vis încă din copilărie, de la vârsta de 6 ani: să își creeze propriul business. Chiar dacă în acea perioadă nu avea cunoștințe despre antreprenoriat, pasiunea pentru acest domeniu era înrădăcinată în sufletul ei. Tatăl ei, preot de meserie, își dorea ca fiica sa să devină avocat, medic sau polițist, dar Andreea a hotărât să urmeze calea visului său, chiar dacă în familia ei nu existau antreprenori.

La vârsta de 16 ani, pentru a-și susține financiar mama, care era administrator, și pentru a deveni independentă financiar, Andreea a luat un job ca ospătar la evenimente. Nu mai voia să ceară bani din buzunarul părinților. La un an distanță, a avut norocul să întâlnească un mentor care a devenit o ghidare prețioasă în descoperirea adevăratei ei vocații și l-a încurajat să urmeze pasiunea ei.

În urma unei înțelegeri cu mentorul său, Andreea a fost provocată să obțină un profit de 600 de euro dintr-un business până la Crăciun. Era septembrie 2018 și ea avea doar 18 ani. S-a așezat la birou și a început să pună pe hârtie mai multe idei. În acel moment, a avut o revelație și și-a amintit de rețeta de cremșnit pe care mama ei o prepara. A știut atunci că asta va face pentru a-și onora promisiunea.

În anul 2020, cu sprijin financiar de la bunica, mama sa, prieteni, finanțare leasing pentru echipamente și chiar un credit pe numele mamei sale, Andreea a inaugurat primul laborator Lapterra. La început, laboratorul avea doar trei produse: cremșnit, tiramisu și biscuiți pufoși. Își amintește cum privea cu îngrijorare la micul laborator în care investise fiecare leu din buzunar și se întreba cum va putea să-și returneze toți banii. Cu toate acestea, nu s-a lăsat descurajată.

@imperiulleilor Andreea Druță a cerut 100.000 euro pentru 10% din compania sa. Își dorește să extindă LAPTERRA și să transforme brand-ul său într-un jucător major pe piața de retail. #ImperiulLeilor #PROTV #VOYO ♬ sunet original – imperiulleilor

@imperiulleilor Propunerea Cristinei Bâtlan a venit în urma unui test pe care Andreea Druță l-a trecut cu brio. Felicitări pentru răspuns! #ImperiulLeilor #PROTV #VOYO ♬ sunet original – imperiulleilor

Sursa foto: Captură ecran YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: