Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Andrei Baciu, secretarul de stat care va prelua o parte din atribuțiile ministrului Sănătății. Ce meserie a avut, până să intre în politică

Cine e Andrei Baciu, secretarul de stat care va prelua o parte din atribuțiile ministrului Sănătății. Ce meserie a avut, până să intre în politică

GALERIE FOTO (3) Cine e Andrei Baciu, ministrul interimar al Sănătății

Cine e Andrei Baciu, secretarul de stat care va prelua o parte din atribuțiile ministrului Sănătății. Secretarul de stat care este și vicepreședintele CNCAV, urmează să preia o parte din atribuțiile ministrului Sănătății. Înainte de a deveni politician, Andrei Baciu a fost manechin pentru diferite branduri de lenjerie intima.

Cine e Andrei Baciu, secretarul de stat care va prelua o parte din atribuțiile ministrului Sănătății. Ce meserie a avut, până să intre în politică

Cine e Andrei Baciu, secretarul de stat care va prelua o parte din atribuțiile ministrului Sănătății. Miercuri, premierul României, Florin Cîțu a preluat interimatul la Ministerul Sănătății, după ce, l-a revocat din funcție pe Vlad Voiculescu. Inițial, Dan Barna a fost desemnat ministrul interimar al Sănătății, dar acesta a refuzat. „Odată cu propunerea de revocare din funcţie a domnului Vlad Voiculescu am trimis domnului preşedinte şi propunerea de numire a domnului Dan Barna în funcţia de ministru interimar al Sănătăţii. Având în vedere refuzul domnului Dan Barna de a-şi asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat preşedintelui României o nouă propunere, în persoana mea, propunere care a fost acceptată. Astfel, o să preiau interimatul Ministerului Sănătăţii până când colegii noştri de coaliţie vor numi un ministru care să preia aceste atribuţii”, declara Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria.

Astfel, Florin Cîțu și-a delegat atribuțiile de ministru interimar al Sănătății către secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu. Joi, înainte de ședința cu directorii direcțiilor de sănătate publică, Andrei Baciu a fost întrebat dacă va prelua o parte din atribuțiile ministrului interimar al Sănătății. „Ce pot să vă spun este că aceasta este o decizie pe care o ia domnul prim-ministru din poziția de ministru interimar și oricum rolul meu, rolul nostru este de a asigura, până la instalarea viitorului ministru, asistența medicală pentru toți pacienții din România și continuarea și accelerarea campaniei de vaccinare”, a spus secretarul de stat Andrei Baciu.

Andrei Baciu, noul ministru intermar al Sănătății

Acesta va fi prezent la întâlnirea găzduită de premierul Florin Cîțu cu directorii de direcții de sănătate publică din țară. Andrei Baciu a anunțat că angajații se vor putea vaccina fără programare în platformă și doar cu doze AstraZeneca. În vârstă de 34 de ani, Andrei Baciu a fost nominalizat în 2015 de către Guvernul Cioloș pentru funcția de ministru al Sănătății, iar ulterior a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății. Andrei este chirurg cardiovascular și a fost înainte de a deveni secretar de stat, consilier în cabinetul ministrului Sănătății, Victor Costache.

Ce avere are Andrei Baciu

Noul ministru interimar al Sănătății  are studii în management, pe domeniul sănătății, pe care le-a efectuat în Marea Britanie. În urmă cu câțiva ani, au apărut în mediul online mai multe fotografii cu tânărul în lenjerie intimă, din diverse companii, pentru care a lucrat, în calitate de manechin.

Andrei Baciu, fost manechin

Potrivit declarațiie de avere din 2020, Andrei Baciu are un apartament împreună cu soția sa în Sectorul 1 al Capitalei, în timp ce soția acestuia deține un apartament și o casă în aceeași zonă. De asemenea, fostul model deține două mașini achiziționate din anul 2011 și 2014. În contul de euro, Andrei Baciu are o avere estimată la 406,36 Euro, iar în contul de lei aproximativ  77.795,22 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: