Redactia.ro
Home » Știri » Cine e avocatul angajat de Anamaria Prodan pentru divortul de Reghe? Este unul cunoscut

Cine e avocatul angajat de Anamaria Prodan pentru divortul de Reghe? Este unul cunoscut

Este vestea bombă în showbiz. Anamaria Prodan face primele declarații despre divorțul de Reghe, după declarațiile celebrului antrenor cu privire la actele depuse în vederea despărțirii oficiale de impresară.

Anamaria Prodan a dat o veste incredibilă, la scurt timp după ce a declarat că încearcă să-și liniștească unul dintre copii, care plângea din cauza zvonurilor apărute despre tatăl său, Laurențiu Reghecampf.

Cine e avocatul angajat de Anamaria Prodan pentru divortul de Reghe

Impresara Anamaria Prodan a afirmat că nu va mai comenta nimic legat de familia sa și i-a numit pe cei doi care vor vorbi despre divorțul de Laurențiu Reghecampf.
Este vorba de avocatul Don Schiller și Dan Shomon.

Și cum Anamaria Prodan este cetățean american de mai bine de 18 ani, impresara va fi reprezentată la eventualul divorț de avocatul Don Schiller, potrivit Prosport.

Don Schiller este un avocat celebru în Statele Unite ale Americii, fiind chiar cel care a reprezentat-o chiar și pe Juanita Jordan în divorțul cu legendarul star NBA, Michael Jordan, în 2002.

Totodată, impresara este ajutată și de Dan Shomon, fiind chiar fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

„Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni!

De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț în SUA?

Anamaria Prodan nu a pronunțat nicio clipă cuvântul divorț, după zvonurile că Laurențiu Reghecampf ar fi înaintat actele. Însă dacă acest lucru s-ar întâmpla, divorțul ar putea să aibă loc în SUA, Impresara ar avea un avantaj important prin faptul că are cetățenie americană atât ea cât și copiii ei, spre deosebire de Laurențiu Reghecampf, care e doar cetățean român.

„Nu vreau să comentez asemenea mizerii. Dacă va fi vreodată un divorț, va fi în SUA! Noi acolo ne-am căsătorit. Este ultimul interviu pe care ți-l dau pe această temă pentru că te respect. Nu voi mai vorbi despre acest lucru. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: