Redactia.ro
Home » Știri » Cine e bărbatul care și-a bătut fiul cu o scândură? Suceveanul a făcut și închisoare

Cine e bărbatul care și-a bătut fiul cu o scândură? Suceveanul a făcut și închisoare

GALERIE FOTO (4)

Un bărbat din Suceava a fost filmat în timp ce își bătea copilul în vârstă de 7 ani cu o scândură. Imaginile au devenit virale, iar bărbatul a intrat în vizorul oamenilor legii. Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. 

 

Suceveanul a făcut și închisoare

Suceveanul a făcut 8 ani de închisoare după ce și-a violat fiica vitregă, în vârstă de 14 ani, de față cu frații acesteia.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, ”în intervalul august – 16 septembrie 2013, prin constrângere fizică şi morală, inculpatul M. M. a întreţinut cu fiica sa vitregă, în vârstă de 14 ani, trei raporturi sexuale normale, două dintre acestea având loc în prezenţa copiilor săi minori în vârstă de 6 ani, respectiv 7 ani”.

Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. Individul a mai fost cercetat pentru o faptă similară în urmă cu mai mulți ani, victima de atunci fiind o fetiță în vârstă de 11 ani, o minoră dintr-o relație anterioară soției sale. În acel caz, însă, anchetatorii nu au reușit să strângă suficiente probe pentru a-l pune sub acuzare. În familia bărbatului trăiesc patru copii, băiatul bătut cu bestialitate, în vârstă de 7 ani, care mai are trei frați, gemeni în vârstă de 14 ani și unul în vârstă de 15 ani.

Bărbatul, filmat în timp ce își bătea fiul cu o scândură

Bărbatul din Suceava a fost filmat în timp ce își bătea cu bestialitate băiatul în vârstă de 7 ani, sub privirile amuzate ale mamei. Scenele șocante au fost filmate în locuința familiei. Din imaginile devenite virale se observă cum individul își apucă copilul de gât, îl împinge în poziție verticală pe sol, cu fața în sus, după ce îl ridică deasupra solului și îl izbește de podeaua casei. Ulterior, bărbatul pune mâna pe o scândură și îl lovește pe băiat în repetate rânduri.

Polițiștii s-au autosesizat și l-au reținut pe bărbatul în vârstă de 48 de ani. În acest caz fost deschis un dosar penal pentru violență în familie. Mama copiilor, pasivă la scenele de violență asupra fiului ei, le-a spus polițiștilor că nu își aduce aminte de acest episod careea a vut loc în luna ianuarie a acestui an, refuzând să depună plângere împotriva bărbatului.

Până la urmă, femeia și toți cei patru copii, inclusiv cel agresat, au fost transportati la un centru de primire în regim de urgență.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: