Redactia.ro
Home » Știri » Cine e bărbatul rănit în accidentul feroviar din Constanța! Mașina în care se afla a rămas blocată între tren și pasarela unui pod

Cine e bărbatul rănit în accidentul feroviar din Constanța! Mașina în care se afla a rămas blocată între tren și pasarela unui pod

GALERIE FOTO (2)

Un individ în vârstă de 34 de ani, membru al armatei la o unitate din județul Constanța, a suferit răni grave într-un grav accident feroviar petrecut joi dimineața între localitățile Ovidiu și Constanța, pe un pod care trece peste DN2A.

Cine e bărbatul rănit în accidentul feroviar din Constanța

Acest bărbat de 34 de ani a fost transportat în stare gravă la spital după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de locomotiva unui tren de marfă între stațiile Nazarcea și Năvodari, la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicatorul rutier „Crucea Sfântului Andrei”, situată la kilometrul 21+900. După impact, autoturismul a fost târât pe șine până pe podul feroviar care trece peste DN2A. Victima este un cadru militar.

Circulația rutieră a fost blocată în urma căderii bucăților din mașina avariată pe șosea.

Bărbatul a fost dus la spital în viață

Echipele de intervenție ale ISU Dobrogea și SAJ Constanța au depus eforturi considerabile timp de aproximativ o oră și jumătate pentru a elibera victima din interiorul mașinii grav avariate.

“Intervenţia a fost una dificilă din cauza faptului că accesul la persoana încarcerată a fost posibil doar cu ajutorul autoscării, pentru ridicarea acesteia fiind nevoie de blocarea circulaţiei pe o bandă de mers. S-a lucrat la o înălţime de nouă metri, într-un spaţiu limitat, fără loc suficient de manevre, fiind astfel îngreunată operaţiunea de salvare”, au explicat pompierii ISU.

Din fericire, bărbatul a fost eliberat cu viață și a fost transportat la spital.

Conducătorul trenului de marfă a primit asistență medicală de la echipajul SMURD după ce a avut un atac de panică, dar a refuzat să fie dus la spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: