Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Bogdan, concurentul de la Insula Iubirii. Deja a anunţat că vrea să iasă din emisiune!

Cine e Bogdan, concurentul de la Insula Iubirii. Deja a anunţat că vrea să iasă din emisiune!

Printre norocoșii concurenți care au fost selectați să participe la sezonul 6 din Insula Iubirii se numără și Bogdan, iubitul Priscillei. Cinci cupluri trec prin cel mai dur test al relației. Au o călătorie plină de tentații și provocări. Toți vor petrece 21 de zile „fierbinți” alături de cele mai frumoase ispite.

Cine e Bogdan, concurentul de la Insula Iubirii

Bogdan și iubita lui Priscila au vrut neapărat să se înscrie în cadrul emisiunii prezentate de Radu Vâlcan din dorința de a vedea cât de sigură e relația lor.

Bogdan are 23 de ani și e mai mare cu un an decât iubita lui, Priscilla. Tânărul e masterand în Managementul Afacerilor, în timp ce iubita lui e studentă la Medicină.

Priscilla şi Bogdan de la Insula Iubirii spun că au probleme cu gelozia

Priscilla este cea care l-a convins pe iubitul ei, Bogdan, să meargă la sezonul 6 Insula Iubirii. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani și au încredere unul în celălalt.

Cu toate acestea, există și gelozie în relația lor, motiv pentru care au fost de acord să-și testeze iubirea în cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1, filmat pe Coconut Island, în Thailanda.

„Nu cred că vreo ispită ar putea să ne afecteze relația. Eu cred că o să fac față cu brio tentațiilor.”, a spus Bogdan în clipul video de prezentare.

Bogdan deja vrea să plece de la Insula Iubirii

Cel mai nou episod „Insula iubirii”, difuzat marți, la Antena 1 a dezvăluit că după doar 5 zile petrecute departe de partenera lui, Bogdan, iubitul Celiei, a primit o şansă unică, pe care „Insula” o poate oferi doar unuia dintre participanţi, de-a lungul sezonului.

„Dacă ajungi la limita puterii, a neputinţei, atunci «Insula» îţi poate oferi o şansă – să participi la o ceremonie a focului cu totul şi cu totul specială, doar tu şi cu Celia!”, i-a spus Radu lui Bogdan, pe care l-a pus să ia rapid o decizie:

„Trebuie să ştii că acceptul tău, de a fi prezent acolo cu ea, vine la pachet cu o decizie greu de luat. Dacă tu accepţi această provocare, noi va trebui să o întrebăm şi pe Celia, dar răspunsul îl vom afla doar la ceremonia focului. Dacă ea vine, veţi pleca amândoi, împreună sau separat. Dacă răspunsul ei e negativ, va trebui să rămâneţi amândoi, pe insule separate, până la final!”.

Rămâne de văzut ce decizie a luat Celia şi cum va reacţiona Bogdan când o va afla

Deşi au declarat că gelozia ei a fost cea care i-a adus la casting, testul Insulei s-a dovedit încă de la început mai dur pentru Bogdan. Dacă Celia s-a bucurat la maximum de atmosferă şi s-a distrat fără bariere, Bogdan nu a mai putut suporta despărţirea de persoana iubită: „Eu am luat decizia să plecăm! O iubesc! Ştiam în ce mă bag, venind aici, dar e mai greu decât mi-am imaginat!”, a declarat acesta, completând: „Vreau să îi ofer ocazia să mă vadă din nou, dacă nu mai poate să ducă acest test!”.

Ceremonia focului însă a adus în faţa telespectatorilor un Bogdan resemnat: „Se pare că a decis să nu vină!”.

Rămâne de văzut ce decizie a luat Celia şi cum va reacţiona Bogdan când o va afla, în cele mai noi episoade „Insula iubirii”, luni şi marţi, de la 20.30, la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: