Redactia.ro
Home » Știri » Cine e bona Prințului Louis. Femeia l-a scos afară din biserică la încoronarea Regelui Charles al III-lea, când băiețelul s-a plictisit

Cine e bona Prințului Louis. Femeia l-a scos afară din biserică la încoronarea Regelui Charles al III-lea, când băiețelul s-a plictisit

GALERIE FOTO (11) Cine e bona Prințului Louis. Femeia l-a scos afară din biserică la încoronarea Regelui Charles al III-lea, când băiețelul s-a plictisit

Iată cine este bona Prințului Louis. Femeia l-a scos pe băiețel afară din biserică la încoronarea Regelui Charles al III-lea, când băiețelul s-a plictisit.

Cine e bona Prințului Louis. Femeia l-a scos afară din biserică la încoronarea Regelui Charles al III-lea, când băiețelul s-a plictisit

Printul Louis Arthur Charles este al treilea copil și al doilea fiu al Ducelui și Ducesei de Cambridge. S-a născut la 23 aprilie 2018 la Spitalul St Mary din Londra și este al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul său, Charles al III-lea, după tatăl său, Prințul William, fratele său mai mare, Prințul George, dar și după sora sa mai mare, Prințesa Charlotte.

Prințul Louis își petrece majoritatea timpului alături de părinții săi și frații săi, Prințul George și Prințesa Charlotte, dar și alături de bona lui. Ea a fost prezentă inclusiv la încoronarea Regelui Charles al III-lea, de altfel. Publicația Page Six a relatat că părinții micuțului s-au gândit că Louis o să se plictisească la un moment la acest eveniment, așa că așa că bona lui a fost prezentă acolo să-l scoată afară din abație în caz că nu ar mai avea răbdare, lucru care s-a și întâmplat.

La începutul slujbei care a durat aproape două ore, copilul în vârstă de cinci ani părea că se comportă bine. Însoțit de sora lui, el a intrat în catedrală ținându-se de mâna ei și a stat în spatele părinților lor. Ulterior, Prințul Louis s-a așezat lângă sora și mama sa. Însă, la scurt timp după ce a ocupat scaunul, micul prinț a început să privească în tavan și să caște, sugerând că nu era prea interesat de eveniment și că ar fi preferat să fie în altă parte.

Maria Teresa Turrion Borrallo este bona Prințului Louis. Provine din Spania, a studiat la prestigiosul Norland College din Marea Britanie și a fost instruită în răspunsul la amenințări de securitate. Femeia este alături de familia regală de aproape 10 ani. Ea a primit sarcina de a avea grijă de cei trei copii de când Prințul George avea doar opt luni.

„Maria îi iubește foarte mult pe copii. Ea poate fi fermă și strictă, dar este și foarte blândă și iubitoare cu ei”, a spus o sursă pentru People.

Bona copiilor ducilor de Cambridge este adepta jocurilor în aer liber, fiind de părere că cei mici trebuie să învețe prin joacă.

Înainte să fie angajată de Familia Regală, Maria și-a oferit serviciile altor cupluri importante cu copii din Marea Britanie, unde locuiește de mai bine de două decenii. Mick Jagger și fosta sa soție, Jerry Hall, reprezintă una dintre familiile care au apelat la serviciile Mariei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: