Redactia.ro
Home » Știri » Cine e bucătarul preferat al Doinei Teodoru, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu. Nu, nu e vorba despre el. „A zis că i-ar plăcea mult să-i…”

Cine e bucătarul preferat al Doinei Teodoru, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu. Nu, nu e vorba despre el. „A zis că i-ar plăcea mult să-i…”

GALERIE FOTO (2) Cine e bucătarul preferat al Doinei Teodoru, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu. Nu, nu e vorba despre el. „A zis că i-ar plăcea mult să-i...”

Doina Teodoru este iubita lui chef Cătălin Scărlătescu, dar, culmea, ea este fanul numărul 1 al altui bucătar chef, tot jurat la Chefi la cuțite. Iată despre cine e vorba și ce declarații surprinzătoare a făcut Scărlătescu despre ea.

Cine e bucătarul preferat al Doinei Teodoru, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu. Nu, nu e vorba despre el. „A zis că i-ar plăcea mult să-i…”

Chefi la cuțite sezon 10 o să înceapă în toamnă, la Antena1, așa că fanii emisiunii abia așteaptă să vadă cine sunt concurenții, cum se desfășoară probele și intrigile.

„Mi-aș dori foarte tare ca Doina să vină la Chefi la cuțite, pentru că este fan Bontea și a zis că i-ar plăcea mult să-i gătească o dată”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu este bucătarul chef care a primit cele mai multe cereri în căsătorie în toate sezoanele Chefi la cuțite și aproape toate femeile își doresc să fie în echipa lui. El, totuși, face echipă doar cu Teodora Doina.

„Iubita mea face niște salate foarte reușite. Și micul dejun îi iese de minune”, a declarat Cătălin Scărlătescu despre Doina Teodoru.

Chefi la cuțite. Ce se știe despre sezonul 10. Două prezentatoare TV, pe „ringul” celor mai bune preparate

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au filmat sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite.

Irina Fodor a dezvăluit, conform a1.ro: „Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine. Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală. Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important și să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit.”

„Sezonul 10 Chefi la cuțite ne-a pus față în față cu neprevăzutul și, ca de obicei, am funcționat ca o familie: ne-am ținut spatele unii altora și, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar”.

Cine e bucătarul preferat al Doinei Teodoru, iubita lui chef Cătălin Scărlătescu. Nu, nu e vorba despre el. „A zis că i-ar plăcea mult să-i...”
Foto: Antena1
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: