Redactia.ro
Home » TV » Cine e concurentul eliminat de la Chefi la Cuțite în ediția de aseară, 27 septembrie 2023. Obținuse cel mai mic punctaj VIDEO

Cine e concurentul eliminat de la Chefi la Cuțite în ediția de aseară, 27 septembrie 2023. Obținuse cel mai mic punctaj VIDEO

Cine e concurentul eliminat de la Chefi la Cuțite în ediția de aseară, 27 septembrie 2023. Obținuse cel mai mic punctaj VIDEO

Cine e concurentul eliminat de la Chefi la Cuțite în ediția de aseară, 27 septembrie 2023. Obținuse cel mai mic punctaj. Iată toate detaliile!

Cine e concurentul eliminat de la Chefi la Cuțite în ediția de aseară, 27 septembrie 2023

Echipa portocalie din competiția de top „Chefi la Cuțite” a suferit o pierdere semnificativă în seara de 27 septembrie 2023, în cea de-a 17-a ediție a sezonului 12. Într-o ediție plină de tensiune, unde abilitățile culinare au fost puse la încercare, vă vom dezvălui acum cine e concurentul eliminat de la Chefi la Cuțite în ediția de aseară, 27 septembrie 2023. Obținuse cel mai mic punctaj. Iată tot ce trebuie să știi!

Mirela Chiroabă, din echipa chefului Sorin Bontea, a fost concurenta eliminată de la Chefi la Cuțite în ediția de aseară, 27 septembrie 2023. Echipele conduse de chefii Sorin Bontea și Cătălin au concurat pentru a-și menține reprezentanții în lupta pentru titlul de „Maestru al Cuțitului.” Cu toate acestea, pentru Mirela, această competiție a luat sfârșit, deoarece a obținut cel mai mic punctaj.

Proba culinară și evaluarea în ediția de aseară, 27 septembrie 2023

În cadrul ediției de aseară, 27 septembrie 2023, echipele, atât cea portocalie, cât și cea turcoaz au fost supuse unei provocări de a găti folosind 12 ingrediente, având libertate totală în crearea preparatelor. Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, a subliniat importanța notelor acordate, evidențiind că nota 3 reprezintă o performanță mediocră, iar nota 5 este un punctaj rar.

„Foarte multe note de 3. Chefii dau 3 atunci când nu sunt surprinși, când nu există gust, când nu există tehnică. Parcă nu e chiar de plecat acasă, dar nici de Chefi la cuțite. 12 ingrediente – așa suna tema în rest, libertatea totală. V-am explicat proba de foarte multe ori și totuși avem mult mai puține note de 5 decât ieri”, a explicat Irina Fodor, chiar înainte de a anunțat punctajele obținute la proba individuală.

Un moment tensionat a fost atunci când concurentul Habibi a comis o eroare legată de numărul de ingrediente, stârnind astfel o dezbatere în echipa sa cu privire la cunoștințele sale culinare.

„A fost acuzație direct frontală”, a spus aceasta, după ce a auzit explicația coechipierului care a folosit doar 11.

În echipa turcoaz, Monica a întâmpinat propriile dificultăți în proba cu 16 ingrediente. Neatenția a dus la o greșeală costisitoare, iar Monica a mărturisit sincer că a fost prea entuziasmată să adauge cât mai multe ingrediente în farfurie.

„Neatenția m-a făcut să greșesc, eu eram fericită să pun cât mai multe elemente în farfurie”, a mărturisit aceasta.

Eliminarea în ediția de aseară, 27 septembrie 2023

După degustare și evaluare, Irina Fodor a dezvăluit punctajele obținute de concurenți.

Înainte de a dezvălui cine va fi eliminat din competiția din sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”, trei concurenți au rămas în fața juraților: Fabian Soare acumulase 10 puncte, Maryoris Hurtado avea 9 puncte, iar Mirela Chiroabă avea doar 6 puncte.

Din păcate, Mirela obținuse cel mai mic punctaj, nefiind suficient pentru a rămâne în competiție. Chef Sorin Bontea a fost nevoit să o elimine din concurs, după o evaluare atentă a preparatului său.

„Tarta pe care ai făcut-o tu era crudă”, i-a spus chef Sorin Bontea care a pierdut din nou un concurent, după al doilea battle.”

Astfel, Mirela Chiroabă a fost eliminată de la Chefi la Cuțite în ediția de aseară, 27 septembrie 2023.

Sursa foto: a1.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: