Redactia.ro
Home » Știri » Cine e eroul care a salvat-o pe adolescenta cu depresie, la metroul din București? Tatăl lui este faimos

Cine e eroul care a salvat-o pe adolescenta cu depresie, la metroul din București? Tatăl lui este faimos

Cine e eroul care a salvat-o pe adolescenta cu depresie, la metroul din București? Tatăl lui este faimos

În urmă cu câteva zile, mai exact miercuri, o adolescentă a fost salvată de la moarte, după ce a încercat să se arunce în fața metroului. Fata a fost salvată de un bărbat și de o femeie cu puțin timp înainte ca metroul să ajungă în stație. 

Cine e eroul care a salvat-o pe adolescenta cu depresie

Tânăra se afla în stația de metrou Dristor 1, când a încercat să-și ia viața, aruncându-se în fața trenului care se pregătea să intre în stație. În ultima clipă însă, a fost salvată de un bărbat care a prins-0 de mână exact înainte ca metroul să o spulbere.

În acel moment, o femeie și un bărbat au intervenit în ajutorul tinerei, în vârstă de 15 ani. Cel care a reușit să o salveze a fost chiar fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu. Răzvan, care urmează să împlinească 33 de ani pe 21 februarie, a fost cel care a reușit s-o tragă pe peron pe fată, care suferă de depresie din cauza faptului că părinții ei urmează să divorțeze.


Cine e eroul care a salvat-o pe adolescenta cu depresie, la metroul din București! Fostul fotbalist, Dănuț Lupu a fost contactat de digisport.ro și a confirmat că fiul său este ”eroul” de la metroul Dristor.

”Bravo lui că a avut sângele rece să reacționeze într-o fracțiune de secundă. Nu-mi dau seama cum s-a aflat că el e salvatorul. Nu ne-am apucat să spunem nimănui, iar Răzvan chiar nu a vrut să știe nimeni că a intervenit”, a zis Danuț Lupu.

De ce a luat Răzvan, fiul lui Dănuț Lupu, metroul

Răzvan Lupu se afla din întâmplare la metrou atunci când s-a produs evenimentul șocant. A fost soarta și norocul tinerei că fiul fostului fostbalist a decis să-și lase mașina personală acasă în acea zi și să meargă cu mijlocul de transport.

Răzvan stabilise să se vadă chiar cu tatăl său undeva în zona Unirii, din București. Știa că îi va fi greu să parcheze în împrejurimi, din cauza aglomerației, așa că a decis în ultimul moment să meargă cu metroul. Decizia aceasta a salvat o viață, pentru că dacă nu era el pe peron la acel moment, tânăra nu ar fi fost salvată.

”Metrorex informează că, la stația de metrou Dristor 1, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă”, au comunicat autoriățile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: