Redactia.ro
Home » Știri » Imagini terifiante! O tânără a sărit pe șinele de metrou în stația Dristor. Aceasta a fost salvată în ultimul moment

Imagini terifiante! O tânără a sărit pe șinele de metrou în stația Dristor. Aceasta a fost salvată în ultimul moment

GALERIE FOTO (2)

Imagini terifiante cu femeia care a sărit în fața metroului de la Dristor. Din fericire, a fost salvată în ultimul moment, înainte de venirea trenului.

O tânără a sărit pe șinele de metrou în stația Dristor

Metrorex a informat prin intermediul unui comunicat că un incident a avut loc miercuri, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2. Se pare că o femeie ar fi încercat să se arunce în fața trenului, însă a fost salvată în ultimul moment de calătorii care așteptau pe peron.

”Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă.Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată”, a declarat prin intermediul unui comunicat ing. Gabriel Mocanu, directorul general Metrorex.

O tânără a sărit pe șinele de metrou în stația Dristor! În video se poate vedea momentul în care tânăra este trasă de două persoane înapoi pe peron, cu doar câteva momente înainte ca trenul să ajungă în stație.

„De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, se mai menționează în comunicat.

Nu este singurul incident din stația Dristor

Pe 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, o femeie pe nume Magdalena Şerban a împins o tânără, Alina Ciucu, spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. În urma acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără, Alexandra Costache, spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic. În timpul procesului, Magdalena Şerban a povestit ce s-a întâmplat în ziua de 12 decembrie 2017, când a încercat să împingă o tânără spre linia de metrou.

”M-am simţit rău în ziua aceea. Am căutat de lucru la metrou, la mai multe staţii, pe la chioşcuri. M-am simţit nefolositoare. S-a întâmplat ce s-a întâmplat şi îmi pare rău. (…) Am lucrat şi în Spania, la curăţenie. În Spania am fost internată într-un spital de psihiatrie. (…) Am avut gânduri negre, ameţeli. Mă refer la aceste acţiuni făcute de mine. (…) Era înainte de sărbători. Nu cunosc bine staţiile de la metrou. Prima fată semăna foarte mult cu cea la care am fost în Spania. Faţa ei îmi era cunoscută. Mi-au venit gânduri negre, să o împing pe staţia de la metrou, pe podea, pe podeaua dintre staţii. După aceste gânduri, am acţionat.

Am văzut-o când aştepta metroul. Erau mai multe persoane acolo. Am împins-o o dată, după care m-a împins şi ea, moment în care am împins-o şi eu, să nu cad. După ce am împins-o prima dată, a căzut pe podea. Şi a doua oară tot pe podea ar fi căzut, pentru că nu s-a mişcat, a opus rezistenţă. După aceea, a venit metroul, iar ea a plecat. Eu am ieşit afară, m-am dus şi am mâncat, apoi am mai întrebat pe la magazine dacă au nevoie de vânzător. Nu am găsit şi am plecat la Dristor”, a spus Magdalena Şerban.

În octombrie 2018, Magdalena Şerban a fost condamnată vineri de Tribunalul Bucureşti la închisoare pe viaţă. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: