Redactia.ro
Home » Știri » Cine e fotbalistul care i-a salvat viața lui Christian Eriksen! Sportivul i-a acordat primul ajutor

Cine e fotbalistul care i-a salvat viața lui Christian Eriksen! Sportivul i-a acordat primul ajutor

GALERIE FOTO (5) Cine e fotbalistul care i-a salvat viața lui Christian Eriksen! Sportivul i-a acordat primul ajutor

Christian Eriksen a scăpat ca prin urechile acului după accidentul din timpul meciului. Căpitanul echipei, Simon Kjaer, este, de fapt, adevăratul erou de pe stadionului „Parken“.

Cine e fotbalistul care i-a salvat viața lui Christian Eriksen

Simon Kjær, căpitanul danezilor este cel care a intervenit primul atunci când Eriksen s-a prăbușit la pământ și l-a împiedicat pe acesta să-și înghită limba, apoi l-a pregătit pentru resuscitarea cardio-pulmonară. Fotbalistul a știut exact cum să-i acorde primul ajutor colegului său, înainte de sosirea echipei medicale. Intervenția lui nu a luat sfârșit aici, căpitanul Danemarcei a efectuat şi primele manevre de resuscitare cardiopulmonară.

Cine e fotbalistul care i-a salvat viața lui Christian Eriksen! Sportivul i-a acordat primul ajutor

Imediat după ce medicii l-au preluat pe Eriksen, Kjær a venit cu ideea formării unui cerc protector. Tot el i-a îndemnat pe jucători să formeze un zid viu în jurul colegului lor, astfel încât imaginile dramatice să nu fie televizate. Când soția lui Eriksen a ajuns pe teren, Kjaer a fost cel care a stat de vorbă cu ea și a calmat-o.

Cine e fotbalistul care i-a salvat viața lui Christian Eriksen! Sportivul i-a acordat primul ajutor

După aproximativ 15 minute de manevre de resuscitare, în care medicii au folosit şi un defibrilator, Eriksen a fost stabilizat şi trimis la „Rigshospitalet“, cel mai performant spital din Copenhaga.

Cine e soția lui Christian Eriksen? Femeia a asistat îngrozită la incident

Sabrina Kvist Jensen a privit de pe marginea terenului tragedia care se desfășura în fața ei. Partenerul ei, Christian Eriksen, s-a prăbușit pe teren în partida contra Finlandei de la EURO 2020. Acesta zăcea întins pe gazon, înconjurat de coechipieri și echipajul medical.

Eriksen a fost resuscitat pe gazon, iar soția sa a trăit la maximum cele 16 minute în care a fost auzită rugându-se pentru el: ”O, Doamne! Te rog, nu!”.

Cine e fotbalistul care i-a salvat viața lui Christian Eriksen! Sportivul i-a acordat primul ajutor

Ea a fost îmbărbătată de coechipierii lui Christian, care au făcut cerc uman în jurul lui pentru a nu permite camerelor de luat vederi să pătrundă. Soțul ei a fost transportat pe targă la spital și, din imaginile suprinse de fotografi, se poate vedea că era conștient în momentul în care a ajuns la ambulanță.

Christian Eriksen și Sabrina Kvist Jensen sunt împreună din 2012 și au doi copii, pe Alfred, în vârstă de 3 ani, și pe frățiorul lui care a venit pe lume în decembrie 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: