Redactia.ro
Home » Știri » Jucătorul danez care a fost la un pas să moară pe teren a făcut primele declarații: ”Nu mă voi da bătut”

Jucătorul danez care a fost la un pas să moară pe teren a făcut primele declarații: ”Nu mă voi da bătut”

Jucătorul danez care a fost la un pas să moară pe teren a făcut primele declarații: ”Nu mă voi da bătut”

Jucătorul danez de fotbal care a fost la un pas să moară pe teren în timpul meciului, Christian Eriksen, a făcut primele declarații despre experiența pe care a avut-o.

Jucătorul danez care a fost la un pas să moară pe teren a făcut primele declarații

Christian Eriksen a trecut prin clipe cumplite când, în minutul 43 al partidei de la Euro 2020, fotbalistul s-a prăbușit pe gazon, suferind un stop cardiorespirator. Resuscitat chiar acolo, pe teren, de medicii naționalei daneze, fotbalistul a fost salvat. Acum se află internat într-un spital, fiind în afara oricărui pericol.

De pe patul de spital, Christian Eriksen le mulțumește tuturor celor care s-au rugat pentru viața sa. „Vă mulțumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt bine acum, dar vreau să înțeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut pentru mine”, a fost mesajul pe care Eriksen a insistat să-l transmită, conform Gazzetta dello Sport, citată de Gândul.ro.

Se pare că marele fotbalist nu vrea să renunțe, deși medicii spun că este pre riscat ca acesta să se mai întoarcă pe teren. Medicul echipei, Martin Boesen, a dat detalii despre clipele teribile prin care a trecut Christian Eriksen.

”Când am ajuns, respira. Dar situația s-a înrăutățit brusc. Nu mai avea puls. Am pornit masajul cardiac. Christian s-a agățat de viață. L-am readus printre noi și am vorbit cu el înainte de a-l transporta la spital. Ce înseamnă că un om este stabil? Inima bate, e conștient și răspunde într-un mod edificator. Nu avem nicio explicație pentru ce s-a petrecut. La un moment dat, Christian era mort. Cât de aproape am fost de un dezastru? Nu știu, nu pot răspunde”, a declarat Martin Boesen, medicul echipei Danemarcei.

Soția fotbalistului danez a asistat îngrozită la incident pe marginea terenului

Sabrina Kvist Jensen a privit de pe marginea terenului tragedia care se desfășura în fața ei. Partenerul ei, Christian Eriksen, s-a prăbușit pe teren în partida contra Finlandei de la EURO 2020. Acesta zăcea întins pe gazon, înconjurat de coechipieri și echipajul medical.

Eriksen a fost resuscitat pe gazon, iar soția sa a trăit la maximum cele 16 minute în care a fost auzită rugându-se pentru el: ”O, Doamne! Te rog, nu!”.

Ea a fost îmbărbătată de coechipierii lui Christian, care au făcut cerc uman în jurul lui pentru a nu permite camerelor de luat vederi să pătrundă. Soțul ei a fost transportat pe targă la spital și, din imaginile suprinse de fotografi, se poate vedea că era conștient în momentul în care a ajuns la ambulanță.

Christian Eriksen și Sabrina Kvist Jensen sunt împreună din 2012 și au doi copii, pe Alfred, în vârstă de 3 ani, și pe frățiorul lui care a venit pe lume în decembrie 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: