Redactia.ro
Home » Știri » Cine e iubita lui Florin Cîțu? Noul premier este discret cu viața lui personală

Cine e iubita lui Florin Cîțu? Noul premier este discret cu viața lui personală

Florin Cîțu este noul premier al României. Ajuns pentru a doua oară în funcţia de prim ministru, e recunoscut drept un profesionist în domeniul finanţelor, cu studii în străinătate. Fiind extrem de discret în privinţa vieţii sale private, abia s-a aflat cine este iubita lui Florin Cîţu.

Florin Cîțu este un profesionist în domeniul finanțelor, fiind recunoscut pentru mandatele de la Ministerul de Finanțe. De asemenea, a fost validat ca premier și în luna martie a acestui an. Și chiar dacă este extrem de activ pe scena politică, viața personală a lui Florin Cîțu este mai puțin cunoscută.

Puțini români știu însă cine este iubita lui Florin Cîțu. Chiar un fost ministru al Finanțelor a făcut publice informații personale despre noul premier al României.

Într-o emisiune TV, fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a numit-o pe colega sa de platou „doamna Cîțu”. Este vorba de Elena Calistru.

Cine este iubita lui Florin Cîțu

Așadar, iubita lui Florin Cîțu este nimeni alta decât Elena Calistru.

Despre Elena Calistru se știe că este preşedinte şi co-fondator Asociaţiei Funky Citizens. Este recunoscută în viața publică, având o carieră în societatea civilă din 2008.

Elena Calistru s-a făcut remarcată prin proiectele sale din plan naţional şi internațional care se preocupă de bună guvernare, transparenţă și politică fiscal-bugetară.

Florin Cîțu, a doua oară premier

Florin Cîţu a mai fost desemnat pentru funcţia de prim ministru în luna martie a anului în curs, însă s-a retras. La acel moment, a fost acuzat de către adversarii politici că „a fugit din Parlament”.

Florin Cîţu a susținut, în martie 2020, că desemnarea de către Klaus Iohannis l-a onorat, însă opinia sa e aceea că preşedintele PNL trebuie să fie şi prim ministru, asta pentru ca partidul să aibă succes la alegeri.

”Un mesaj important pentru români. Astăzi am luat decizia să-mi depun mandatul de Prim-Ministru desemnat Preşedintelui României. Gestul meu trebuie interpretat în contextul prin care trece astăzi România. Sunt un om de partid şi înţeleg să fiu alături de partid şi de Preşedintele lui în momentele dificile. Cred cu tărie că pentru avea succes, în alegerile care vin, Preşedintele partidului trebuie să fie şi Prim-Ministru”, a scris Florin Cîţu pe Facebook, pe 12 martie 2020.

La alegerile din 6 decembrie 2020, Florin Cîțu a obținut un loc în Parlamentul României, după ce a fost ales senator de Bucureşti pe listele Partidului Naţional Liberal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: