Redactia.ro
Home » Monden » Cine e iubitul Anamariei Ferentz? Românca trăiește o poveste de iubire cu un american

Cine e iubitul Anamariei Ferentz? Românca trăiește o poveste de iubire cu un american

GALERIE FOTO (3)

Anamaria Ferentz n-a prea avut succes în iubire până acum. După un mariaj eșuat cu regretatul Marcel Toader și o relație scandaloasă cu Remus Truica, românca a luat calea străinătății în căutarea fericirii. Și culmea, ar fi găsit-o în brațele unui american foarte înstărit.

Cine e iubitul Anamariei Ferentz?

S-a stabilit de mai mulți ani peste Ocean, unde a încercat să-și facă un rost în viață. Ei bine, soarta i-a surâs acum șapte luni, când l-a cunoscut pe Douglas. Vedeta spune că acesta o face fericită și că are parte de relația la care a visat dintotdeauna.

“Suntem împreună de 7 luni, îl cheamă Douglas și cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit. Sunt mai atentă la timpul prezent, ori că pur și simplu ne potrivim de minune. Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu”, a spus ea pentru Ciao.ro.

S-au mutat cu iubitul și cei 7 copii ai lui

Anamaria Ferentz n-a povestit cum s-au cunoscut, însă a menționat că s-au mutat deja împreună și că iubitul său are nu mai puțin de 7 copii dintr-o relație anterioară.

 

Din cauza situației cu Covidul, dar și a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat și am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraș și de toate…unde să alerge Supai liber și liniștit cât vede cu ochii.. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea 3, dar n-a fost să fie!

De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii și plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort  Așa că ai grijă ce îți dorești!”, ne-a povestit Ferentz cu zâmbetul pe buze!

Din mijlocul nebuniei din Los Angeles m-am mutat izolat în Bel Air pentru 1 an și apoi și mai izolat m-am mutat la prietenul meu, în Oregon, la fermă cum spun americanii… dar nu e fermă cu animale, e doar denumirea pentru că e mult  teren,  singurul animal e Supai și nici el, că e al 8-lea copil și cel mai răsfățat! E frumos cu casă plină, abia aștept să mergem cu toții în vacanță de Crăciun, la munte la zăpadă, inclusiv Supai bineînțeles! Va doresc tuturor un Crăciun plin de veselie în case dar și în suflete!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Anamaria Ferentz și noul iubit

Sărbătorile de iarnă și le va petrece desigur alături de noul ei iubit și de familia extinsă a acestuia.

Etichete: