Redactia.ro
Home » Monden » Cine e Johny Romano? Tânărul a dat lovitura cu piesa „Na Janau”

Cine e Johny Romano? Tânărul a dat lovitura cu piesa „Na Janau”

GALERIE FOTO (3) Cine e Johny Romano

Cine e Johny Romano? Tânărul a făcut senzație pe YouTube cu piesa „Na Janau”, care a reușit să strângă în doar câteva zile sute de mii de vizualizări la videoclip. Cine i-a descoperit talentul și ce înseamnă numele piesei devenită virală pe TikTok.

Cine e Johny Romano? Tânărul a dat lovitura cu piesa „Na Janau”

Cine e Johny Romano? Tânărul de 24 de ani a reușit să devină celebru cu ajutorul lui Connect-R. Artistul l-a luat sub aripa lui și i-a fost precum un mentor. Johnny Romano a ajuns în studioul artistului printr-o cunoștință, dar ulterior a reușit să-i demonstreze acestuia că are talent. Astfel, Johnny și-a atins scopurile.

Tânărul a lansat piesa „Na Janau”, care a strâns în doar câteva zile mii de vizualizări pe Youtube. Invitat într-o emisiune tv, Johny a spus că a fost un elev model la școală, iar materiile preferate au fost limba română și limba engleză pe care o folosește în melodia de debut. Întrebat ce înseamnă „Na janau”, artistul a spus că în limba română înseamnă „Nu știu”. Versurile melodiei au fost inventate pe loc de către Johny, impresionându-l pe Connect-R.

Connect-r și Johny au fost prezenți în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde au făcut o serie de dezvăluiri despre colaborarea lor. „Mi-a trimis o piesă, nu m-a convins. Apoi, a insistat. A venit la studio cu o cunostință comună și când l-am auzit în engleză, am înnebunit. Păi practic mi-a trimis un filmuleț pe Instagram, nu m-a convins foarte tare, dar apoi a venit și a inistat. A venit cu cineva la studio și când l-am auzit în engleză am muțit. M-a impresionat povestaea lui. Vine din Ferentari, unde șansele de a reuși sunt aproape 0, cu toate astea, fiind într-o zonă periculoasă, cu dorguri și altele, el nu s-a atins de treaba asta, e un tip care a lucrat in IT, are o engleză impecabilă, cu un timbru impecabil. Noi ne-am asumat piesa asta cu totul, cu tot cu dezacordul de pe refren. El mi-a zis să fie autentic, să știe oamenii că de acolo vine. Avem vreo 4-5 piese gata, lucrul cu el e extraordinar de simplu, fac instrumentale. Efectiv deodată începe să cânte. El dă pe loc versurile”, spune Connect-R despre Johny Romano.

Cum a luat naștere „Na Janau”

Potrivit artistului, melodia este un fusion muzical între muzica lăutărească, trap și rap. Cu toate că au exista confuzii despre stilul muzical, Na Janau explică faptul că piesa nu are nicio legătură cu manelele. “Melodia “Na Janau” este cu adevărat esența a ceea ce sunt eu că om. Cuprinde ambele stiluri de muzică de care sunt îndrăgostit încă de când eram copil, rap și muzică lăutărească. Piesa a fost construită foarte organic, foarte natural. Refrenul a apărut în primul minut în care am auzit instrumentalul. Impreună cu nenicu (Relu – Connect-R) am înregistrat și chiar după primul play în cel mai rudimentar stagiu al ei, ne-a bucurat maxim! Efectiv dansam în studio împreună și abia ne cunoșteam de foarte puțin timp. O muzică care îți este drag să o faci merită făcută! “Na Janau”, care înseamnă “nu știu“, îmi doresc să inspire curajul de a recunoaște asta… “nu știu”! Melodia “Na Janau”, oferă o alternativă și nu cere nimic, este pentru orice om. Asta îmi doresc să inspire, libertatea de a te distra cum făceam când eram copii!”, a spus Johnny Romano.

Melodia lui Johny Romano a devenit virală pe TikTok, iar tinerii internauții o folosesc tot mai des în videoclipurile lor. Johny este noul artist care a reușit să le atragă atenția a mii de români.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: