Redactia.ro
Home » Monden » Boala cu care s-a confruntat Connect-R la Asia Express. Cum se manifestă gastrita

Boala cu care s-a confruntat Connect-R la Asia Express. Cum se manifestă gastrita

Connect-R s-a confruntat cu simptome neplăcute pe parcursul participării în competiția Asia Express. Nu multă lume știe că acesta se confruntă cu gastrită. Chiar el a vorbit despre afecțiunea pe care o are și cum se manifestă la el.

Connect-R probleme în Asia Express din cauza gastritei

Connect-R a trecut prin clipe dificile pe parcursul competiției Asia Express. Acesta suferă de gastrită și a avut momente în care afecțiunea de care suferă i-a venit de hac. El a mărturisit că în cazul său acest lucru se declanșează din cauza stresului acumulat, dar și a oboselii. Connect-R a povestit că printre simptomele pe care le are se enumeră și vomitatul. El a spus că după ce face acest lucru se simte mult mai bine.

Gastrita așa acționează, când ești foarte obosit, vomiți. Te eliberezi și te simți mai bine și asta nu mă face să mă opresc din cursă. Gata, am trecut la acțiune. Domnul să aibă milă de noi.”, a spus Connect-R, la Asia Express.

Ei sunt caștigătorii Asia Express

Ce este gastrita? Care sunt cauzele și cum se tratează

Slăbiciunea mucoasei stomacului permite sucurilor digestive să le afecteze și să le inflameze, provocând gastrită. A avea o mucoasă subțire sau deteriorată a stomacului vă crește riscul de gastrită. O infecție bacteriană gastrointestinală poate provoca, de asemenea, gastrită. Cea mai frecventă infecție bacteriană care o provoacă este Helicobacter pylori . Este o bacterie care infectează mucoasa stomacului.

Anumite condiții și activități vă pot crește riscul de apariție a gastritei. Alți factori de risc includ: consum extrem de alcool, utilizarea de rutină a antiinflamatoarelor nesteroidiene (AINS), cum ar fi ibuprofenul și aspirina, vârstă, deoarece mucoasa stomacului se subțiază în mod natural odată cu înaintarea în vârstă, consumul de tutun, stres cauzat de vătămări grave, boli sau intervenții chirurgicale, tulburări autoimune, tulburări digestive precum boala Crohn.

Gastrita nu provoacă simptome vizibile la toată lumea. Cele mai frecvente simptome sunt: greaţă, vărsături,o senzație de plenitudine în partea superioară a abdomenului, în special după ce ați mâncat, indigestie.

Tratamentul pentru gastrită depinde de cauza afecțiunii. Dacă aveți gastrită cauzată de AINS sau alte medicamente, evitarea acestor medicamente poate fi suficientă pentru ameliorarea simptomelor. Gastrita ca urmare a H. pylori este tratată în mod obișnuit cu antibiotice care ucid bacteriile, potrivit healthline.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: