Redactia.ro
Home » Exclusiv » Exclusiv! Ei sunt câștigătorii Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira Petre câștigă marele premiu

Exclusiv! Ei sunt câștigătorii Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira Petre câștigă marele premiu

Câștigătorii Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira Petre câștigă marele premiu Asia Express 2021, după aventura de pe Drumul Împăraților! Este informația secretă pe care Redactia.ro a obținut-o, în exclusivitate, pentru publicul său!

Redactia.ro a obținut informații secrete despre cel mai urmărit reality-show al momentului, Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților. Deși competiția este în toi la televizor, filmările s-au încheiat cu ceva vreme în urmă.

Acum, toți concurenții își urmăresc parcursul din fotoliile de acasă, așa cum o fac și fanii lor. Însă ceea ce nu știu încă telespectatorii este cine sunt câștigătorii Asia Express 2021! Iar mult doritul răspuns de la întrebarea care se află pe buzele tuturor îl veți afla chiar de la Redactia.ro.

Așadar, Redactia.ro dezvăluie numele concurenților care vor duce acasă marele premiu, câștigătorii Asia Express 2021.

Câștigătorii Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira câștigă marele premiu

Mihai Petre și Elwira Petre sunt unii dintre cei mai competitivi concurenți de la Asia Express 2021, iar acest lucru este evident chiar după primele lor curse pe care le-au și câștigat. Parcursul lor de pe Drumul Împăraților îi face pe mulți să creadă că ei sunt câștigătorii Asia Express 2021.

Potrivit informațiilor obținute de Redactia.ro, Mihai Petre și Elwira Petre este una dintre perechile care s-au calificat în semifinala Asia Express 2021, sezonul 4, de pe Drumul Împăraților, alături de alte trei echipe.

Câștigătorii Asia Express 2021 sunt cei care ajung primii destinația finală de pe Drumul Împăraților. Echipele de concurenți Asia Express 2021 care au acceptat să plece în condiții stricte în aventura care trece prin mai multe țări – Turcia, Isreael, Georgia şi Azerbaidjan –  au avut ca miză marele premiu de 30.000 de euro.

Și chiar dacă echipele trebuie să se descurce cu un euro pe zi în timpul competiției, niciun concurent nu a ajuns înapoi acasă cu mâna goală acasă. Ca la mai toate reality show-urile, în funcție de cât rezistă în strânsa competiție, concurenții Asia Express 2021 sunt remunerați cu bani frumoși.

Cu toate acestea, cei desemnați deja de public drept câștigătorii Asia Express 2021, nu erau convinși că vor pleca în marea aventură.

Chiar soția lui Mihai Petre, Elwira Petre, a povestit cum au primit propunerea de a porni în aventura de pe Drumul Împăraților.

Câștigătorii Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira, cum au primit propunerea

Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil?

Recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi! Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!”, a povestit Elwira Petre, înainte de a porni pe Drumul Împăraților, pentru Antena 1.

La rândul său, Mihai Petre le-a scris fanilor săi pe contul său de Instagram că plecarea la Asia Express este „marea ieșire din zona de confort”. Și iată că această decizie le-a adus titlul de câștigătorii Asia Express 2021.

“Marea mea ieșire din zona de confrot se întâmplă anul acesta la Asia Expres. Mai greu nu cred că se putea. Hai să continuăm să trecem prin viață în pași de dans, Elwira Petre!”, a scris Mihai Petre, pe rețelele de socializare.

Câștigătorii Asia Express 2021. Concurenții care au pornit pe Drumul Împăraților

Mihai Petre și Elwira Petre, câștigătorii Asia Express 2021, formează una dintre cele nouă perechi care a plecat în cursa Asia Express 2021. Alte opt perechi de vedete au pornit în aventura de pe Drumul Împăraților.

Este vorba de Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: