Redactia.ro
Home » Monden » Mihai și Elwira Petre, momente dificile la Asia Express: „Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc”

Mihai și Elwira Petre, momente dificile la Asia Express: „Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc”

GALERIE FOTO (2) Mihai și Elwira Petre, momente dificile la Asia Express

Mihai și Elwira Petre, momente dificile la Asia Express. Celebrul cuplu se află printre cei 18 concurenți care s-au alăturat competiției Asia Express, sezonul 4. Mihai și Elwira Petre vor să-și depășească limitele și să încerce să supraviețuiască într-un mediu departe de traiul cu care sunt obișnuiți. Totuși, se pare că cei doi au întâmpinat unele greutăți pe parcursul reality show-ului.

Mihai și Elwira Petre, momente dificile la Asia Express: „Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc”

Mihai și Elwira Petre, momente dificile la Asia Express. Asia Expres, sezonul 4, va începe în curând la Antena 1, iar telespectatorii sunt nerăbdători să le urmărească parcursul celor celor 18 concurenți. Printre cei care și-au făcut curajul să înfrunte dificultățile din cadrul competiției se numără și cuplul Mihai și Elwira Petre. Prima cursă a pornit în Turcia, iar echipele au fost supuse încă de la început la probe dificile.

Mihai și soția sa au întâmpinat deja multe greutăți, pierzându-și din entuziasm. Cei doi trebuie să fie extrem de puternici și răbdători pentru a face față competiției. „Cel mai frustrant cred că este autostopul pentru că oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să te ia. Urăsc autostopul, urma deja autostopul”, a mărturisit Mihai. De asemenea, Elwira s-a plâns că probele sunt extrem de grele și că sunt nevoiți să alerge de dimineață până seara.

O altă problemă pe care au întâmpinat-o cei doi este legată de cazare. Elwira a spus că este extrem de dificil să găsească o casă care să-i primească peste noapte, mărturisind că are o problemă majoră cu mizeria. „Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote”, mai spune Mihai. Cuplul nu suportă să se roage de străini să-i ajute sau să-i primească la ei. „Suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate, atât primești. Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini”, a mai spus dansatorul.

Mihai si sotia sa la Asia Expres

Cine sunt cele 9 echipe de la Asia Express

După o pauză îndelungată, Asia Express și-a reluat filmările, iar în curând va începe sezonul 4 al reality show-ului. Alte trasee vor fi descoperite de concurenți, iar provocările vor fi, ca și în trecut, la fel de dure. Marii câștigători vor pleca acasă cu marele premiu de 30.000 euro. După ce Gina Pistol a născut, Irina Fodor i-a luat locul în acest sezon, fiind ajutată de Marius Damian și Oase.

Marea surpriză pentru Asia Express a fost perechea care vine de la PRO tv, Mihai și Elwira Petre. “Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil?Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!”, a povestit Elwira Petre.

Printre concurenții care participă la Asia Express, sezonul 4, se numără Adriana Trandafir și Maria Speranța, fiica ei, Cosmin Natanticu și Eliza, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Cuza si EMi de la ”Noaptea Târziu”, Lorelai și Zarug, Lidia Buble și sora ei, Estera și Connect-r și Shift.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: