Redactia.ro
Home » TV » Care sunt cele mai bine plătite vedete de la Asia Express? Cine se află în fruntea clasamentului

Care sunt cele mai bine plătite vedete de la Asia Express? Cine se află în fruntea clasamentului

Care sunt cele mai bine plătite vedete de la Asia Express? Cine se află în fruntea clasamentului

Au început deja filmările pentru emisiunea ”Asia Express”, iar telespectatorii sunt curioși care este cea mai bine plătită vedetă din show.

Care sunt cele mai bine plătite vedete de la Asia Express

”Asia Express” este una dintre cele mai iubite și apreciate emisiuni din România. Încă de la apariția primului sezon, acest show a câștigat deja simpatia oamenilor de acasă, iar acum așteaptă cu sufletul la gură să vadă prin ce provocări vor mai trece vedetele.

Deși în timpul emisiunii concurenții sunt obligați să se descurce cu un singur euro, se pare că în realitate sunt foarte bine plătiți pentru zilele de filmări din Asia. Vedetele nu se plâng deloc de partea financiară, ba mai mult, aceasta compensează pentru toate probele ciudate.

Emisunea a ajuns deja la sezonul 4, iar șefii postului de televiziune scot bani grei din buzunar pentru a aduce pe micile ecrane unele vedete ce pot bucura publicul prin fel și fel de întâmplări amuzante. Încă de la lansarea show-ului, multe persoane publice au acceptat provocarea și au trecut prin momente foarte grele pentru a ajunge la premiul de 30.000 de euro, dar nu doar acest câștig le-a făcut cu ochiul.

Cine se află în fruntea clasamentului

Deși toate vedetele sunt foarte bine plătite pentru zilele de filmare, se pare că există un top cele mai bine plătite vedete din toate sezoanele. Cu toate că show-ul impune condiții greu de dus, concurenții pot să își rotunjească veniturile.

În topul celor mai bine plătiți concurenți de la ”Asia Express” se pare că se află Ana Morodan. pe locul 4, încasând nu mai puțin de 1300 de euro pe o ediție. Pentru doar două zile de filmări, blondina a primit sume imense pentru că a acceptat provocarea și nu s-a temut de regulile dure.

Pe locul 3 urmează Lidia Buble. Vedeta a intrat în atenția tuturor după ce a anunțat că va participa la al patrulea sezon din emisiune. Aceasta a pornit din Turcia alături de sora ei, Estera, încercând să ajungă la premiul cel mare garantat de postul de televiziune. Pentru o singură ediție, aceasta primește din partea Antena 1 nu mai puțin de 1500 de euro, sumă la care visează mulți români.

În fruntea celor două se află chiar Liviu Vârciu. Carismaticul prezentator de televiziune a primit bani frumoși pentru a face parte din echipele de la ”Asia Express”. Acesta este cunoscut pentru proiectele sale și pentru notorietatea pe care a câștigat-o încă de la primele apariții pe micile ecrane, așa că nu este de mirare faptul că a încasat, pentru fiecare ediție, 2500 de euro pentru a suporta unele condiții foarte dure.

În fruntea clasamentului se află nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, care este cea mai bine plătită vedetă de la Asia Express. Blondina a negociat la sânge, mai ales pentru că nu a fost obișnuită cu tot ce se întâmplă în emisiune. În timp ce nu a suportat foarte mult ideea de a căuta mereu un loc pentru odihnă și mâncare, aceasta a primit 4000 de euro/per ediție pentru chinul îndurat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: