Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Adrianei Trandafir, Maria Speranța, probleme de sănătate la Asia Express. A avut nevoie de îngrijiri medicale

Fiica Adrianei Trandafir, Maria Speranța, probleme de sănătate la Asia Express. A avut nevoie de îngrijiri medicale

Adriana Trandafir si fiica ei, Maria Speranta

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, vor lua parte la Asia Express, în sezonul 4 al emisiunii, care este pe cale să înceapă. În timpul probelor pe ”Drumul Împăraților”, Maria Speranța va avea o problemă de sănătate și va avea nevoie de medic.

Fiica Adrianei Trandafir, Maria Speranța, probleme de sănătate la Asia Express. A avut nevoie de îngrijiri medicale

Probleme de sănătate la Asia Express, pentru fiica Adrianei Trandafir. Maria Speranța a avut nevoie de îngriiri medicale, iar mama ei a trebuit să parcurgă de una singură ”Drumul Împăraților”, scrie a1.ro.

„Am avut parte de o zi foarte grea, când am început ziua fără Maria Speranța, neștiind nimic de ea, că a spus că a luat-o medicul, că nu s-a simțit bine și am fost în cea mai cumplită situație din care am îmbătrânit 10 ani. Am plecat în cursă singură”, a povestit Adriana Trandafir, care își dorea să știe doar că fiica ei e bine.

Din fericire, Maria Speranța a revenit să-și sprijine mama în timpul cursei, când ea nici nu se aștepta.„A fost foarte greu, dar nu mă plâng, pentru că, uite, lucrurile s-au așezat. Maria Speranța a venit la un moment dat în timpul cursei, ceea ce a fost cea mai frumoasă întâlnire”, a mai spus actrița despre fiica ei.

Fiica Adrianei Trandafir, studentă la Marketing

Fiica Adrianei Trandafir, Maria Speranța, are 20 de ani și studiază la Haga. Acolo, nu a urmat actoria asemeni mamei ei, ci marketing=ul. „Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing”, spunea actrița pentru Libertatea.

Maria consideră Asia Express cea mai provocatoare experiență de până acum.

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaiîntâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercițiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?”, a mărturisit Maria Speranța înainte de plecarea la „Asia Express”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: