Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă Zarug, de la Asia Express. Partenerul de echipă al lui Lorelai este unul dintre cei mai simpatizați concurenți de public

Cu ce se ocupă Zarug, de la Asia Express. Partenerul de echipă al lui Lorelai este unul dintre cei mai simpatizați concurenți de public

GALERIE FOTO (4) Cu ce se ocupă Zarug, de la Asia Express

Cu ce se ocupă Zarug, de la Asia Express. Zarug face echipă cu Lorelai la Asia Express, sezonul 4. Bărbatul este activ în mediul online și nu este străin de aparițiile tv. Partenerul de echipă a lui Lorelai este unul dintre cei mai simpatizați concurenți de public. Din ce face bani acesta?

Cu ce se ocupă Zarug, de la Asia Express. Partenerul de echipă al lui Lorelai este unul dintre cei mai simpatizați concurenți de public

Cu ce se ocupă Zarug, de la Asia Express. Sezonul 4 al emisiunii Asia Express a început, iar publicul i-a cunoscu pe concurenți. Una dintre echipele participante este formată din Lorelai si Zarug. Cel din urmă s-a făcut remarcat în mediul online, dar și în fața camerelor de televiziune. De profesie este designer vestimentar, iar în 2018 a participat la Chefi la cuțite. Papu, așa cum il strigă prietenii, a apărut în show-ul culinar pe tocuri, fâcând senzație. Acesta le-a spus celor trei chefi că activează în industria modei, dar este pasionat și de gătit. „Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești.”, declara atunci Zarug .

Cu toate că acum este designer vestimentar, Zarug a absolvit Dreptul. Mai mult, acesta își dorea să active în teatru, dar ulterior a luat decizia să aplice la Facultatea de Drept. „Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau.”, a mai povestit Zarug la show-ul culinar de la Antena 1.

Zarug, despre Asia Express

Deși nu este chiar atât de cunoscut pe micile ecrane, Zarug a reușit să-i cucerească pe telespectatori. Acesta este extem de haios și și-a făcut rapid fani în cadrul emisiunii Asia Express. “Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc. Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred ca va fi the best middle life crisis ever”, a mărturisit Zarug înainte de a pleca la Asia Express sezon 4.

La cei 39 de ani, Zarug îi impresionează pe cei din jurul său, atât cu felul său carismatic, dar și cu stilul său vestimentar extravagant. Acesta are peste 7.000 de urmăritori pe contul oficial de Instagram. Zarug are origini armenești și se mândrește cu asta ”Nu sunt turc, tata este pe jumătate armean și sunt și eu 25%”spunea Papu în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: