Redactia.ro
Home » TV » Cine e Laura Melu de la „Românii au talent”? Tânăra i-a surprins pe jurați cu vocea ei

Cine e Laura Melu de la „Românii au talent”? Tânăra i-a surprins pe jurați cu vocea ei

GALERIE FOTO (2) Cine e Laura Melu de la „Românii au talent”_

Cine e Laura Melu de la „Românii au talent”? Emisiunea „Românii au Talent” este difuzată de două ori pe săptămână, luni și vineri. Așadar, în ediția din această seară, Laura Melu a reușit să-i surprindă atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Tânăra a îmbinat perfecte acordurile populare cu cele rock. Cine este frumoasa brunetă?

Cine e Laura Melu de la „Românii au talent”? Tânăra i-a surprins pe jurați cu vocea ei

Cine e Laura Melu de la „Românii au talent”?  Sezonul 11 al emisiunii „Românii au talent” a început în urmă cu două săptămâni, aceasta fiind difuzată de două ori pe săptămână. Astfel, telespectatorii pot urmării show-ul în fiecare luni și vineri, de la ora 20.30, la PRO TV. În ediția de vineri, 26 februrie, cei patru jurați au fost surprinși de interpretarea Laurei Melu, tânăra care a demonstrat că acordurile populare se pot îmbina cu cele rock. „Ai o voce excepțională”, au declarat jurații. Inevitabil, Andra, Alexandra Dinu, Andi Moisescu și Florin Călinescu i-au dat patru de „DA”, iar Laura a mers mai departe.

Laura Melu s-a născut în Buzău și studiează la Colegiul Național Mihai Eminescu. Tânăra a declarat că s-a apucat târziu de cântat, pentru că nu a avut curajul să încerce când era mică. Laura a începutul drumul în muzică abia la 14 ani, dar acesta s-a dovedit a fi un real succes. Concurenta de la Românii au talent cântă canto popular, pentru că se studia la clubul în care era înscrisă. Laura nu a vrut să continue studiile acolo, dar mama sa a fost cea care a convins-o să rămână pentru a continua studiile. Așadar, Laura Melu a ajuns să îndrăgească folclorul clasic sau stilizat. Artista ascultă muzică rock, heaby metal și se consideră o fire rebelă.

Originară din Nigeria, Priscilla Oghenovo i-a fascinat pe jurații „Românii au talent”

În ediția de vineri, concurenții au fost o adevărată senzație pentru jurați. Supriza serii a fost și Priscilla Oghenovo care a încins scena cu mișcările unice din Nigeria. Priscilla s-a născut în Nigeria, dar locuiește în Sibiu, fiind studentă la Facultatea de Medicină. Priscilla a ajuns în România în urmă cu patru ani, avându-l alături pe fratele său care este fotbalist, la Sibiu. Când a ajuns în România, Priscilla nu știa deloc limba română, dar după un an a reușit să înțeleagă și să vorbească cu oamenii. Pe viitor, aceasta își dorește să învețe cât mai multe și să ajungă să stăpânească limba foarte bine.

Priscilla Oghenovo

Priscilla i-a încântat pe cei patru jurați și pe telespectatorii de acasă, cu un dans african. Aceasta este pasionată de dans, iar de la vârsta de 6 ani a început să danseze hip-hop. Ulteriorm a trecut spre afro dance pentru că acest lucru o reprezintă cel mai mult, susțin ea. Priscilla are cinci frați, iar patru dintre ei se află în Nigeria, împreună cu mama lor. Din păcate, tatăl dansatoarea a murit când aceasta avea doar patru ani. A fost pentru prima dată când a participat la o emisiune de acest gen și spune că în medicină, unde vede numai oameni triști și bolnavi, tot ce o ajută să treacă peste aceste situații, este dansul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: